|
||
|
![]()
Ali mi lahko kdo pove kako bi lahko odpravil težavo ker mi vedno zapre internet na tisteh straneh pri katereh rabim program ADOBE FLASH PLAYER ta program pa imam nainštaliran.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri brskanju po Googlu je videti, da ima veliko ljudi probleme s tem programom in IE8.
Kdo ve ker brsklanik uporabljaš ? |
|
|
|
||
|
![]()
zgleda,de sem eden od srečnežev,ki z ie8 nima težav
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
se podišem na slowhandov post
|
|
|
|
||
|
![]()
pajtler1,če ti spletna stran ponudi instalacijo flash playerja,ga vedno instaliraj z uradne strani,drugače preskoči stran
zarad zdravja LP |
|
|
|
||
|
![]()
Odstrani Adobe Flash Player in ga ponovno namesti neposredno s spletne strani.
http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP |
|
|
|
||
|
![]()
Enako!
problem se mi je včasih pojavil, ko sem instaliral Flash Player. V IE8 je delovalo vse OK, medtem ko v Operi ni zalaufal. Če sem ga instaliral v Operi, mi v IE ni deloval. Že nekaj časa nazaj mi deluje v obeh brskalnikih. Kaj je temu vzrok, nimam pojma. |
|
|
|
||
|
![]()
point je v tem,da mu zapre strani,ki zahtevajo flash
običajno je tko,da se vsebina ne prikaže,stran se pa glih tko odpre bo pajtler kaj več enkrat ob priliki povedal pa še en mali namig - če s previsoko stopnjo varnosti iščemo kaj na nekih določenih straneh,ne bomo videli ničesar,ne glede na nameščene flash in podobne playerje s prenizko stopnjo varnosti,pa bomo zraven videli še kaj,kar nam sploh ne bo všeč (izpraznjen bančni račun je ponavadi posledično stanje) |
|
|
Značke |
napak, odprava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kdo bo napravil red v slovenskem zdravstvu? | yamamoto | Slovenija | 89 | 05.09.2012 08:53 |
Katastrofalna odprava motenj | urbanbur | O storitvah | 14 | 23.07.2009 08:38 |
Internet ne dela, odprava napak med prazniki prav tako ne?? | Deflektor | Tehnična pomoč | 3 | 18.08.2008 06:06 |
odpravljanje napak?? | tazja | Tehnična pomoč | 1 | 22.02.2008 20:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:47.