|
||
|
![]()
Dober dan
Na prenosniku imam nameščeno 32 bitno verzijo programa Windows 7 Home Premium. Ker ta operacijski sistem ne vsebuje Outlook Expressa, bi me zanimalo kateri program za email imate instaliran. Sem že preizkusil Windows Live Pošto, toda ne prenesae originalen email, ker na starem računalniku, kjer mam xp professional sem dobil isti email. Prav tako nima gumba pošlji/prejmi. Prav tako sem preiskusil Thunderbird, toda sem najbolj navajen na outlook express iz xp-ja. Trenutno uporabljam Office Outlook, samo imma preveč funkcij, katere ne uporabljam. Kakšen program mi priporočate? Lep pozdrav PS: Imam prenosnik dell inspiron 1545 s 4 gb ram |
|
|
|
||
|
![]()
incredimail
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem že tudi preveril. Mi je zelo všeč, edino v slovenskem jeziku ni
|
|
|
|
||
|
![]()
bojlšega od Thunderbirda ne boš našel... nanj se navadiš en dva 3...
drugače pa Stric google |
|
|
|
||
|
![]()
incredimail
cel kup smeškotov,pa cel kup viroz,addwara in podobne šare have fun ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Outlook express se lahko skrije (kar se mene tiče) proti Thunderbirdu. Odkar ju poznam, uporabljam Mozziline rešitve in sem z njimi povsem zadovoljen. Pa tudi v slovenščini sta.
|
|
|
|
|||
|
![]()
Pa še kako ima windows live mail gumb pošlji/prejmi
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Preimenovali so ga in sicer v Sinhroniziraj. Glede na to, da se prek programa Windows Live Pošta lahko vpišem v Messenger, ali ve mogoče kako lahko v Windows 7 shranim stike iz Messengera na računalnik?
|
|
|
|
||
|
![]()
ko si v inboxu - contact list - all contacts - manage - export
|
|
|
|
||
|
![]()
Kak bi pa lahko direktno v live messengerju shranil stike? V meniju stiki več ni ukaza za shranjevanje
|
|
|
Značke |
email, program |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Program zvestobe do 31.10.2009 | Lance_Armstrong | O storitvah | 23 | 21.10.2009 00:29 |
program za download filmov z neta | lp1 | Računalništvo in internet | 1 | 19.07.2009 23:39 |
Program Disney XD tudi v Sloveniji | Stanč | SiOL TV | 0 | 05.07.2009 11:46 |
Antivirusni program | zmajcy | O storitvah | 19 | 26.12.2006 11:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:00.