|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Sama pa vem kaj sem hotela povedati, pa čeprav si moja družina ni nikoli mogla privoščit potovanja, smučanja, niti ne morja. Pa tudi dragih oblačil nimamo, niti ne dragega avtomobila, pa se glede tega sploh ne belimo glave, niti nas ne zanima kaj si mislijo sosedje. Vsak si pač privošči kar si lahko. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
SSKJ: hohštapler -ja m (o-a) pog. domišljav človek, gizdalin: bil je hohštapler velikega formata |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Bolj mi gre na živce, da nekateri najprej poravnajo svoje stroške, nato z ostankom razporejajo, drugi pa najprej poskrbijo za obleke, avto, potovanja....stroške pa obesijo staršem.
btw..klasično šparanje se ne splača |
|
|
|
||
|
![]()
Ce nisi konkretno ti ta stars, potem je v bistvu vse skupaj na akademskem nivoju. Dejansko se te pa stvar ne tice. Pa ne v smislu, da se te ne tice in o tem ne smes razpravljat, ampak v smislu, da pac ne vpliva na tvoje zivljenje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vecina stroskov itak na starse, saj sami nismo sposobni preziveti, poleg tega, o otrocih nima smisla govoriti, ker se zase nimamo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ampak je pa zanimivo nekaj... Vsi že imamo internet, večina plačuje še kabelsko TV poleg naročnine na TV SLO, peš le še redkokdo hodi... So te dobrine luksuz ali potreba?.
Zdravstvo, vrtci, šole, banke, stanovanja, itd. vse se le draži, pravice se manjšajo in nadomestila večajo. Pravzaprav opažam, da se največje ali pa prve podražitve dogajajo prav tam, kjer je vmešana država ali pa občine, čeprav se ponavadi po TV žuga gostincem, ker so podražili kavo... Ampak ljudje očitno "državne" podražitve nekako spregledajo, požrejo... varčujejo pa pri hrani in oblačilih... In danes aktivna populacija še vedno pridno plačuje prispevke za državno pokojnino, čeprav je vsem jasno, da je to stran vržen denar. (No, imamo pa osemkolesnike, hudo morsko floto in nenazadnje prevoze državnih metel z okolju prijaznimi vozili...) Res mi ni jasno... |
|
|
Značke |
prioritete, varianta |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prioritete | Nodika | Ljubezen in spolnost | 37 | 18.02.2007 13:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:38.