|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Vedno znova ko gledam vsebino za nazaj se tik pred iztekom oddaje pojavi sporočilo, ki me sprašuje če želim nadaljevati ogled.
Pogledali ste 95% oddaje bi želeli tudi zadnjih 5min? Zelo moteče ![]() Zakaj enostavno ne nastavite +5min "offseta". Oddaje se pač ne končajo isto sekundo kot je napisano na sporedu. |
|
|
|
||
|
![]()
Vklopi možgane. Kaj bi se zgodilo, če bi se oddaja začela ob navedeni uri (kar se zgodi nemalokrat; odvisno od oddaje), posnetek pa bi bil na voljo s petminutnim zamikom? Preklopiti bi moral na prejšnjega, zavrteti do konca in začeti z ogledom. To bi šele bilo moteče. Zdaj pa samo pritisneš OK in nadaljuješ z ogledom. Ne vidim težave.
|
|
|
|
||
|
![]()
Aloe, vklopi možgane. Kdo pravi, da se naj oddaja "začne" s petminutnim zamikom.
Govorim le o točki, ki sprašuje če želim nadaljevati z ogledom. In ta se v večini primerov pojavi prehitro. Le točko 2 bi bilo treba malenkost podaljšati. In naj se uporabnik odloči, ko se pojavi druga vsebina ali želi nadaljevati ali ne. To kaj ti govoriš nima veze z ničemer. Očitno je, da je tvoje tehnično znanje bolj slabo, kot je tudi tvoj odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
In dodati bi bilo potrebno tudi, ko preskočiš na naslednjo oddajo (nadaljuješ ogled), da se del posnetka ponovi (recimo zadnjih 5 sekund), ne pa da se ga kako sekundo ali dve še odreže.
NA TO SEM OPOZORIL ŽE PAR LET NAZAJ. Brezupno je javljanje napak, nobenih sprememb |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo pa da je na Tvin pa to urejeno. Se naslednji posnetek sam zamakne nazaj za cca. 2 sek.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Tehnična rešitev za opisano je v pripravi. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo,
je glede tega kaj novega. Pri Telekomu sem res šele 1 leto ampak tole opozorilo je izjemno moteče in bi ga rad izklopil. Pač da se naslednja oddaja/film ob izteku normalno predvaja naprej brez opozorila. |
|
|
|
||
|
![]()
Na boxu moraš potrditi da gre naprej, pri neotu gre samo naprej samo se za par sekund slika ustavi in potem normalno naprej predvaja naslednjo oddaj.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sem upal da je kaj novega ker "Je rešitev v pripravi" že skoraj 2 leti. |
||
|
![]() |
Značke |
nadaljevanje, nazaj, ogled, ogleda |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ogled nazaj - čas predvajanja ne teče | Blaž | SiOL TV | 154 | 27.11.2018 12:05 |
Cinestar - ogled nazaj? | Krapica | SiOL TV | 1 | 03.10.2017 09:58 |
Ogled nazaj 3 dni vs 7 dni | oyasdoak | SiOL TV | 11 | 14.08.2017 19:10 |
Top trio A ogled nazaj 7 dni | oyasdoak | O storitvah | 6 | 04.07.2017 12:16 |
Ogled nazaj - predlog glede reklam | Krapica | SiOL TV | 9 | 05.01.2016 20:06 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:25.