|
Živalski svet za ljubitelje vseh živalic, nasveti, slike, domači ljubimčki ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() pa sem jo v sobot peljala ne sprehod..bil je mir..ona cela vesela:smile: srečam pa ene mulce, ki so začeli pokat in jih prosim naj pač malo nehajo, da pridema mimo...in kaj se je zgodilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() se bi un ga najrajš namlatla...sam sem mogla za svojo pesiko letet ker se je ustrašla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in sedaj jo moremo prisilit, da gre ven, da opravi svoje potrebe ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ne sem se z pesiko ukvarjala..ko sem jo mogla domov nest...tačke so ji čist odpovedale...mamo pa škotrsko ovčarko
|
|
|
|
||
|
![]()
pr nas prve tri leta ni blo nobene panike, zdej je pa vsako leto hujše...zvečer gremo okoli 18h vn, ko je še kokr tolk znosno, pa nekak gre...sam še na balkon noče...
![]() Še rakete mu grejo na živce...mislm, da komi čaka, da bo vsega konc...:D |
|
|
|
||
|
![]()
naša se je od prvega leta in od prve petarde skrila v tuš kabino (mamo veceje brez oken) in tam ostalo do konca "praznovanj" ... sej v bistvu majo prav, da se skrivajo... glede na to kako nevarne znajo včasih bit te petarde za ljudi ki naj bi meli razum....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() skriva se pa tak..da morš včasih prav vse lukne pogledat, da jo najdeš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
ampak te petarde so tako brezvezne... kaj ma folk od tega? une barvane in ki majo posebne efekte so vsaj tko lepe za videt.... to sranje ki pa sam poka pa je neverjetno brezveze.... ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Moj pes je že od sredine decembra čisto zmežan od tega pokanja. Zvečer sploh ne gre ven.
![]() ![]() Na sprehod si pa sploh ne upam it, ker se mu čisto zmeša, če pokne kaj. Na srečo imamo veliko dvorišče, da ga malo zlaufam vsaki dan. |
|
|
|
||
|
![]()
petarde ...
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nimamo hisnih ljubljenčkov. Me kar stisne v srcu, ki kar poskočijo in cvilijo v nedogled...upam, da bo kmalu nehalo pokati...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
cepljenjen, nasveti, pasji, proti, steklini |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:10.