|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
to pa zato ker če delamo normalno (24-26 cm), jo pol vržemo proč, ker zdej vsi neki hujšajo.... ![]() in une torte v rustiki so tak lepe male luškane :P |
||
|
|
||
|
![]()
Nameravam kupiti aparat za peko kruha. Izkušnje, nasveti, predlogi....
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
enkrat lani je že bila tema o tem, pa je ne najdem več - v glavnem smo bili skoraj vsi, ki ga imamo, zadovoljni z njim
patu pa, da boš kupil velikost, ki ti ustreza - ker npr. v večini največjih ne moreš spečt samo četrt kile kruha |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
poišči raje malo več specifikacij (jaz sem šla v trgovino in gledala navodila) - predvsem
- količina (od-do) koliko kruha lahko spečeš - koliko programov pečenja ima |
|
|
|
||
|
![]()
Ženi moram kupiti za rojstni dan. :P Hvala za info.
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz sem spomladi za en rojstni dan kupila enega v merkurju ... po opisu je zgledal zlo dober, cena pa mislim da 13 ali 14 jurjev
|
|
|
|
||
|
![]()
Moja mat ma doma neki za 10k mensezdi, en pocen shit, ene parkrat je spekla kruh notr, pol pa dojela da nima smisla vec :D. Drugac pa tm od 10-15 se da kr dobit ja
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Enostavno vprašanje.
A kdo ve, kje se jih da (če sploh) trenutno kupiti? V MB imajo vsakič poleti pavzo (ni stojnice v evroškartu). |
|
|
|
||
|
![]()
Interspar Celje (City Center al kar pač že je), imajo svoj čokoladni butik.
Super slaščice, ne samo pralineji. |
|
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 11:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:14.