|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
Prikaži rezultate anket: Ali vam deluje Siol TV kot bi naj, ali ne ? | |||
da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 | 28,93% |
ne |
59 | 48,76% |
nimam |
13 | 10,74% |
občasno |
14 | 11,57% |
Glasovalci: 121. V tej anketi ne moreš sodelovati |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
O.K.
Definitivno imam dovolj tega siol-a. Pa že od septembra od kar sem nabavil ta siol tv, kar naprej nekaj ne dela. Ali so programi kockasti...ali jih enostavno ni...ali nekaj f'''''g upradeajo kar naprej ali ali ali.... Mater a niso nič sposobni nardit tko kot je treba? Tale trenutek spet NE DELA ! Ali so tukaj v Celju sami kreteni ali je preobremenjeno vse skupaj.......Bah Porazno! Aha pa še nekaj... 080 1000 si vtatnite tja kamor sonce ne sveti ! Minimum čakanja da ti nekdo ki ve k'''c dvigne in ti pove da ne ve zakaj ne dela je like 25 f''''''g minut ! eh... |
|
|
|
||
|
![]()
Na helpu pravijo, da je v Celju TV padla dol
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pa to ni več res. 3-4 krat tedensko neka pi'''''ja s tem siol-om.
zadnje tri noči nekaj brskajo po linkih in jasno nisem mogel ponoči delat, ker je še adsl dol zmetalo. Pol pa naj Kitajcu razložim da nisem bil dosegljiv ker mi like internet ne dela? Pa saj bo umrl od smeha danes ponoči ko mu povem,,če bo ta drek od siola delal... |
|
|
|
||
|
![]()
Čudn da tm na SIOLu nben nkol ne pade dol. Skrajn cajt bi bil. Tud jaz sem iz CE (Trnovlje, centrala Golovec) in mam že gladko malo poln qrac tega po***_anega siola.
|
|
|
|
||
|
![]()
dominik, a si to ti (comtron)?
Ja venomer nekaj ne dela... |
|
|
|
||
|
![]()
Saj v Celju zelo pogosto meče ven.Čudn se mi zdi zaka ravno v Celju.Bil bi že skrajni čas da neki ukrenejo.Če ne pa dajmo reklamirat pa račune zavračat,mogoče se bo pa kaj uredilo.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Js bi ga zavrnu, pa je 3 mesce for free
![]() Že vedo zakaj... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
se strinjam.
Z veseljem plačam.Ni panike.Pa potrpim prvi,drugi tretji mesec....sam zdaj se pa tole veleče že predolgo. Plačujemo za nekaj kar je površno,polovičarsko .... Dajmo zavračat račune, pa da vidimo... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tud pr men je isto sranje skoraj vsak dan.Izpadi,zamzrnitve slike, večkrat črn ekran...
(Centrala Šmartno v R.D. Baje nas je preveč gor priklopljenih-izjavil Telekomovec( kao da je to moj problem ![]() Od avgusta lani sem več uporabljal nadomestne modeme kot pa svojega,trenutno tudi Amino. Samo kaj se dogaja od novega leta naprej, pa ni več dopustno. Ponovno bom reklamiral račun oz. zahteval nek sorazmerni delež. |
|
|
![]() |
Značke |
dela, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV ne dela ....lahko kdo pomaga???? | Deetox | SiOL TV | 9 | 17.01.2007 18:55 |
SiOL TV ne dela pa da se je*** | mzabret | SiOL TV | 19 | 02.10.2006 13:17 |
SIOL TV mi ne dela | slikar | Tehnična pomoč | 4 | 22.09.2006 19:15 |
Siol TV ne dela | matcell | Tehnična pomoč | 14 | 21.09.2006 17:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:59.