|
||
|
![]()
Odkar sem pri vas naročil Siol Trio paket (prej sem imel navaden modri paket, z osnovno hitrostjo povezave),
je postal internet zelo počasen.Prej sem imel hitrost okoli 120kb/s pri downloadih, zdaj pa je največ le 15kb/s.Tudi spletne strani se počasi odpirajo.Računalnik sem temeljito pregledal z antivirsnim in antispyware programom in ni našlo nič, firewal (zone alarm) imam tudi vedno vključen. Kako se bi dalo problem rešiti? Lp |
|
|
|
||
|
![]()
kje testiraš download? svetujem da poskusiš s spletne strani file.siol.net downloadat testno datoteko in med downloadom opazuješ kakšne hitrosti dosežeš. med tem naj bojo vsi programi ki imajo kakršnokoli vezo z internetom zaprti(emule, torrent itd).
če bo hitrost med testom še vedno ista lahko pokličeš 0801000 da prijavijo napako da se ugotovi kje je težava, ali pa se obrneš na 080 agente na forumu. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Si mogoče imel ob testu hitrosti prižgan TV. Lahko, da imaš slabo sinhronizacijo in ti TV pobere tudi net. Nekateri programi poberejo tudi 6 Mb...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, storz |
||
|
|
||
|
![]()
evo super, problem rešen, hitrost povezave je zdaj 160kb/s
hvala storz ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
počasna, povezava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Povezava PC-TV | rodne20 | Računalništvo in internet | 20 | 31.10.2009 22:33 |
mrežna povezava "zmrzne" | Drico | Računalništvo in internet | 8 | 14.11.2007 21:56 |
Slaba internetna povezava | markokov | Tehnična pomoč | 9 | 03.06.2007 21:41 |
pritisk, pulz, zardevanje > povezava? | maronera | Zdravje | 1 | 18.05.2007 17:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:57.