|
Svet in ljudje psihologija, sociologija, velika vprašanja... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ženske želite biti gledane od moških. To je čisto naravno treba se je pač gonit, vendar ženske tega nikoli ne bi priznale. (otroke pa še vedno prinašajo štorklje)
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali lahko pripomnem, da se v forumu ni pritožila ženska, ki je "gledana" , ampak, moški, ki ga gledanje vznemirja, ker če ga nebi, se nebi oglasil.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To, ali je na takem delovnem mestu taka "oprava" sploh funkcionalna ali dovoljena ali karkoli, je ena stvar... to, ali se spodobi, da je taka, po po mojem čisto druga. Ali se tako oblači vedno in zakaj, je njena stvar. Kdo pa njene sodelavce sili, da jo gledajo???
|
|
|
|
|||
|
![]()
Zakaj (nekateri) moški enačite stil oblačenja z željo ženske bit/ne bit pof*kana? A po novem je ženska nepoštena prasica in vsakemu da, če nosi ozke hlače?
![]() ![]() ![]() Če podjetje nima politike oblačenja, ki se je držijo vsi (!), lahko ona načeloma pride samo v španericah ![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
jaz pa mislim, da ženska, ki da kaj nase ... pač ne hodi vedno in povsod kot starleta ...
če pa poleg tega še pametna in ne misli, da je najlepša daleč naokoli ... pa v službo obleče eno, na večerni drink drugo ... na vroči date pa neki ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Drugače, pojma nimatekaj vse se da doseči z pogovorom. Naprimer: "Ej punči, sej ne da si videt slaba, ravno nasprotno. Ampak mi se ne moremo skoncentrirat na delo, če hodiš tako oblečena. Lahko se zgodi, da pridem enkrat pijan v službo, pa ti kaj naredim. Dajno. Prosim te, da v delovnem času ne nosiš tako oprijetih hlač"..... " ![]() ![]() Dobro, tisto razen..in naprej, lahko uporabite v drugem poskusu. |
||
|
|
||
|
![]()
In ona rece `Potem je mogoce tudi da poklicem svojega odvetnika in skupaj se tebi kaj narediva. Dajno. Prosim te da se v delovnem casu in nasploh v moji druzbi ne obnasas kot orangutan.'
|
|
|
|
||
|
![]()
No sedaj je potrebno otpreti temo "Spodobno obnašanje za moškega na delovnem mestu".
![]() Malo sem pretiraval, ampak namenoma. Hotel sem metaforično povedati kakšne neumnosti včasih moški govorijo sodelavkam. Če je to sprejemljivo (za nekoga, zame namreč ni), je tudi sprejemljivo izzivalno oblačenje žensk. |
|
|
|
||
|
![]()
a za moške
![]() vsekakor prepovedat oprijete hlače in majice brez rokavov...še posebej v mesecu juliju in avgustu..ker je to nezaslišano nespodobno in zbija koncentracijo v delovnem okolju. |
|
|
Značke |
obnašanje, spodobno, žensko |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:48.