|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Saj ne vem, če spada sem sam ne vem kam bi drugam vmestil to.
Lani na morju sem videl da so meli eni francozi tako zadevo, malo mikrovalovno pečico in na vrhu je bila vgrajena še kuhalna plošča. Precej fajn zadeva se mi zdi, tako da bi jo rad kupil pa me zanima če je to kdo že kje videl oz ve kje bi se dalo to kupiti? LP |
|
|
|
||
|
![]()
Si zamudu. Vprašat bi jih mogu, ker je to lahko kak unikaten izdelek, posebej, če dela v razvoju take firme, ki to omogoči
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da nisi slučajno videl, ko imajo pečico, zelo podobno mikrovalovki, zgoraj pa vgrajena grelna plošča.
Tako zadevo zdaj ponuja v reklamah Tuš, le da ima na vrhu pečice dve grelni (kuhalni) plošči. Cena je 89.90 EUR uporabljaš pa lahko pečico in grelni plošči istočasno ali vsako za sebe. Pa ravno danes sem dobil prospekt v nabiralniku. |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, kje bi človek kupil eno tako ta zaresno fračo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če te pot kdaj zanese v Celje, potem pojdi v trgovino Tajga.
Imajo ful hude zadeve. Pa tukaj imajo tudi očitno eno http://www.lovec.biz///index.php?cPath=172 Odvisno za kaj fračo potrebuješ. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ooo, hvala!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zadeva je taka: mam eno hudo dobro, mehko, supersko dekco iz poliestra, temno modre barve, velika 200x140. dekco naravnost obozujem, ampak mi dela tudi preglavice - mucka se ko hudic in povsod, povsod (aaaa!!!) mam temno plave mucke, ki jih ne mors zgresit....se zjutrej, ko se zbudim, mam te preklete mucke med prsti. dekco se sicer da oprat na 30, vsaj tako pise na listku. ampak....a je to sploh dobra ideja? da se mi ne bo kak filter zabasal s temi muckami? kaj naj nardiiiiiim
![]() hvala za vse konstruktivne predloge ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
Moj dedi ima kmalu rojstni dan(69.) in nimam ideje, kaj naj mu kupim. Zato vas prosim za predloge. Hvala že vnaprej! LP |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, kje bi se dalo kupiti borax? http://www.herbsgardenshealth.com/im...hold/Borax.jpg
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni, zanimam se za odejo iz tukševe akcije merno dream. Bila sem na spletni strani firme Bount, pa nisem našla nič pametnega. Prosimi svetujte mi ali je vredna nakupa.
Lep pozdrav maklovija |
|
|
Značke |
cepljeni, cvetlicapozna, hitri, ikea, info, kdo, nasveti, oreh, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Vprašanja o T2-ju...(računi, težave, info ..) | meadow sun | Tehnična pomoč | 10 | 21.05.2007 19:11 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:29.