|
||
|
![]()
Kupil sem si nov napajalnik In sedaj se samo na rtv1 delajo bele črte , ko prižegem pc.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nesi nazaj, ker očitno nima nobenega filtra, da prepreči oddajanje motenj v okolico oz. omrežje. Pa tko mal je treba, da se to ne dela.
|
|
|
|
||
|
![]()
ne morem ga nesit nazaj ker sem ga kupil tako mimo...
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj takega se mi še ni zgodilo. Kaj pa če bi računalnik odnesel daleč stran od TVja?
Imel sem pa primer, ko mi je moj wifi AP risal svoje elektromagnetne valove na ekran. |
|
|
|
||
|
![]()
pa a se da to kupit kakšne filtre ,
|
|
|
|
||
|
![]()
dober oz.brezhiben napajalnik ne bo motil drugih naprav....(vsaj tisti znanih proizvajalcev in opremljeni z ustreznimi nalepkami standardov)
vprašanje je,če ja ta tvoj sploh brezhiben....če ti napetosti skačejo gor-dol menjaj brez milosti - je bolš ta star mal slabši,kot ta.... sicer ja pa pri današnji hiper kitajski proizvodnji že kar v navadi,da je kaka stvar že v startu defektna....žal... |
|
|
Značke |
moti, napajalnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
GeForce 8800GTX SLI in napajalnik ? | BuzzFuzz | Računalništvo in internet | 6 | 15.12.2007 02:25 |
Napajalnik za shuttle barebone | bluemax | Računalništvo in internet | 5 | 01.12.2007 20:24 |
Kaj vas moti pri puncah? | semeniv | Ljubezen in spolnost | 196 | 29.04.2007 19:45 |
napajalnik za Panasonic | bove | Hi-Fi in elektronika | 2 | 17.01.2007 22:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:29.