|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Se že kaj ve, kdaj bo več central nadgrajenih?
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni
Ali je na vaši lokaciji možna nadgradnja hitrosti lahko preverite na telefonski številki 080 8000 ki je namenjena informacijam in naročilom, lahko pa nam posredujete ZS z vašimi podatki (uporabniško ime, kontaktna številka, željena hitrost, ..) in preverili bomo. Lp, Sebastjan |
|
|
|
||
|
![]()
Mene tudi zanima kako je s tem postopkom nadgradnje central iz ADSL2 na VDSL sistem.
Ali to Telekom sam oceni situacijo ali lahko uporabniki sami zahtevamo da se centrala nadgradi? Sam prihajam iz centrale Ihan v občini Domžale kjer je trenutno možnost samo hitrost do 20Mb/s. |
|
|
|
||
|
![]()
Glede na nedavno objavo s strani TS se bodo zadeve začele premikat nekje v naslednjem letu, ko naj bi se začelo z vlaganji v FTTN. Kaj konkretnega pa nisem še nikjer zasledil. Kdaj, in kje natančno (predvsem pa do katere lokacije optika) pa je seveda tisto kar nas vse zanima.
|
|
|
![]() |
Značke |
central, nadgradnja, vdsl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako sploh prehod iz adsl v vdsl? (kakšne so omejitve razdalje) | kikus20 | Tehnična pomoč | 18 | 13.02.2009 13:05 |
Nadgradnja | bogdan | Tehnična pomoč | 3 | 14.08.2008 15:02 |
Centrala, VDSL, optika | marjan jerman | Tehnična pomoč | 0 | 12.03.2008 12:45 |
Nagradnja na VDSL | mtance | O storitvah | 1 | 25.06.2007 08:36 |
Avstrija :-)) | Davor | Evropska unija | 78 | 12.01.2006 12:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:40.