|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pri meni je še vedno 100/20 tak da nevem kaj se grejo al so podalšali promocijo al pa bo ta hitrost postala osnovna hitrost..
Na Telekomu so itak tiho kot ponavadi.. |
|
|
|
||
|
![]()
Po ponovnem poizvedovanju so potrdili, da bodo izklapljali postopoma (tako kot so vklapljali) in da naj bi bili predvidoma vsi vrnjeni na hitrost iz paketa do 9.2.2015. Po tem planu imajo torej še celoten jutrišnji dan.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sej verjezno ze mate samo treba PPPOE nanovo vzpostavit.
![]() good luck i guess. |
|
|
|
||
|
![]()
Vsaj konstantni so... Če se jim ne mudi, ko kaj dodajajo, je tudi prav, da se jim ne mudi, ko kaj odvzemajo. Saj strani so popravili. Tako, da je jasno, da bodo šle hitrosti nazaj. Zdaj pa naj čim bolj dolgo traja...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lepo je bilo dokler je trajalo...
Osebno mislim, da je Telekom uporabil zelo podel način "rajcanja" svojih strank. Hoteli so reči: Lahko imate večjo hitrost, a ste videli kako je to lepo...Samo pokažite denar. Ne bom pa napisal kaj si o "kvazi managerjih" s Telekoma mislim. ![]() Vse bolj se nagibam k temu, da vas prodajo. Mi pa h konkurenci. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem no. Sam ne opazim nobene razlike pred prej 100 in sedaj 20. Internetne strani se mi odpirajo enako hitro, YouTube 4K filmi mi ne štekajo, filmi in serije preko Kodi-ja delujejo tekoče...Le zakaj bi torej nujno moral imel višjo hitrost? Mogoče, da se hvalim pred sosedi, kateri je nimajo???
|
|
|
|
||
|
![]()
za normalne uporabnike je 20/20 čisto dovolj, če pa uporabljaš travnik pa je že druga zgodba. Če pa si kak napreden uporabnik pa sploh ne govorim.
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pač živimo v času, ko pomeni dovolj = premalo. Živimo v času, ko imaš hitrost 20 Mb pa želiš 100 Mb. Ko imaš 100, želiš 1000. Ko bo 1000, bomo želeli 10000. Jo rabimo? Ne. Jo želimo? Ja. Vemo zakaj jo želimo? Ja. Želimo jo, ker je pač večja številka. In zato mora biti boljše. Bomo se pritoževali kot da nimamo pitne vode v pipi, oziroma nimamo denarja za položnice? Seveda, ker drugih problemov pač nimamo. |
||
|
![]() |
Značke |
hitrost, interneta, paket, top, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod iz solo ADSL paketa na paket TRIO | Grisbi | O storitvah | 3 | 11.10.2012 17:01 |
Zvišanje hitrost interneta | mckmck | O storitvah | 3 | 28.09.2009 14:48 |
Trio paket-uporabljal 5 mesecev, sedaj mi pa rečejo, da ga ne morm več | ssheikh1 | SiOL TV | 8 | 06.03.2009 20:19 |
Trio paket, ki to ni | seba | O storitvah | 1 | 31.10.2008 08:47 |
Trio paket in hitrost | GoGi_ | Tehnična pomoč | 15 | 04.02.2008 20:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:23.