|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Upam da zna kdo pomgat:
Kupu sm pred 1 mescom NOKIO 6020, piše u simbil prospektu, da ma Infrardeč vmesnik pa ne vem kje na telefonu se nahaja ker mam prvič telefon s to funkcijo. A zna kdo pomagat, če ne veste kater telefon je to, slikca je odspodi. ![]() ![]() Objava znamkar-ja je avtorsko zaščitena. Uporabite jo lahko kot citat, ne pa kot dokaz na sodišču. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jest sm ga tut pred enmu mescm kupla-simobil,se mi zdi da je to na desno od ekrana ,drgač pa pod nastavitvami....ampak mene bolj ***e to k mi zdej(po 1 mescu) neki ne štima....jest lepo slišim sogovornika,sogovorniki me pa vedno slišijo zelo slabo če sploh.
![]() nekateri smo pa mal zaljubljeni ![]() settings-personal shortcuts-voice commands-infrared-activate infrared;nekaj v tem smislu ![]() nekateri smo pa mal zaljubljeni ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Meni > Nastavitve > Nastavitve telefona > Jezik telefona > Slovenščina Objava znamkar-ja je avtorsko zaščitena. Uporabite jo lahko kot citat, ne pa kot dokaz na sodišču. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
* Infrared * USB with Pop-Port™ * Local synchronization of picture gallery, contacts and calendar to PC using PC Suite * Remote over-the-air synchronization with SyncML * Send and receive images, video clips, graphics and business cards * Extensive calendar to manage your daily schedules, meetings, and events http://europe.nokia.com/nokia/0,,64807,00.html http://europe.nokia.com/nokia/0,8764...3&languageId=9 -> slovenski uporabniški priročnik |
||
|
|
||
|
![]()
sm punca ja,zastopm anglešk
![]() ![]() kako veš da imaš nekoga rad?da ne najdeš napak na njemu ali pa jih sprejmeš ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No a potem je IR na desno od ekrana?? Bom poskusu, čeprav do zdej še ni nikol delal prenos, ampak vedno sm usmeru v desno stran. :shock:
![]() Objava znamkar-ja je avtorsko zaščitena. Uporabite jo lahko kot citat, ne pa kot dokaz na sodišču. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ma kdo izkušnje s tem telefonom? Se ga splača kupit pri mobitelu za 60000 sit? Je vreden svojega denarja? Prosm hitro ker bi ga vzel čez par ur!
Hvala Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Alo js ga mam.. je vreden svojga kesa 100%. Nism se meu tak fajnega mobija. Nori fotoaparat pa vse. Slika je res lepa. 60.000 je zlo ugodno za tak telefon. J sm ga kupo tut za tojk pr mobitelu. Ajde dijo:cool2:
|
|
|
|
||
|
![]()
ali obstaja mogoče kakšen kabel za nokio 7260. pa kakšna je cena in kje se ga dobi
hvala |
|
|
Značke |
info, nokia, novosti, reklam |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:33.