|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kje v MB ali okolici se lahko udeležim tečaja trebušnih plesov?
|
|
|
|
||
|
![]()
Plesna šola Rolly.
100% woman and the maraschino cherry on top of everything else. Good girls get fat, bad girls get eaten ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A majo plesne šole to?
Kolk pa je cena na mesec? |
|
|
|
||
|
![]()
Mogoče kak predlog, kje naj kupim album za star denar (kovance in bankovce) - v Ljubljani seveda.
Urgentno ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
če kdo ve za kako slovensko stran kjer bi lahko dobil pravila za remi(igra s kartami)naj prosim prlima link. Pa zanima me verzija ko startaš z 51.
![]() Life is a journey, not a destination. |
|
|
|
||
|
![]()
Mogoče na pošti pod filatelijo
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nimajo
za bankovce bi lahko tam skombinirala, za kovance za predvidevam, morajo obstajati posebne vrečice ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sej pa ja ni tako hudo .. 51 za ven pridet .. as je lahko 1 ali za kraljem .. umm .. ce vrzes vse dol v prvem krogu in pri tem vzames se karto pod talonom je maršal .. pišejo vsi +500
če vržeš dol vse naenkrat (ne vec v prvem krogu) pišejo vsi ki imajo še vse karte v rokah po +200 kdor je pa že odprt pa dvojno kar ima v rokah .. slikice stejejo 10 sem kaj pozabil .. ziher .. no ja za zacetek je -------------------------------- Bolje ispasti budala nego iz balona |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me če obstaja v Sloveniji še kšna trgovina(poleg Energy Art), kjer bi se dalo kupit diabolo?
Vnaprej Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Je kdo že bil?
Je na enako vižo kot lani al kaj nouga? ------------------------------- Lepa beseda nikomur ne preseda. |
|
|
Značke |
ima, iščem, karta, kdo, kovanci, kupi, marino, pozna, san, topografska, vatikanski, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:31.