|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
J. Jakob mi pa nekako ne gre, mogoče zato, ker mi pred dvema letoma v Medani kot interpret lastne poezije niti slučajno ni odgovarjal... Ko se znebim spomina na njegovo branje, pa mogoče... ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
@ njuška, no, jureta je meni do zdaj zmeraj uspelo zgrešiti brat, tako da ne vem, kako bere. Khm, ampak kaj bi pa potem rekla na Čučnika ... Ej, Njuška, meni se kar učke bleščijo, ko vidim tolikšno zanimanje za poezijo.
Aja, moje najnovejše priporočilo: Mačje Pismo Branislava Oblučarja. Letošnji mladi lavreat Goranovog proljeća. Žal samo v hrv., ampak je vredno. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
ko vidiš, da si je samo domišljala, da so se srečal |
||
|
|
||
|
![]()
Moja kolegica jo je tud hvalila, men pa ta stil ne leži sploh.
Sicer mi pa letos na morju ni ležal noben stil. |
|
|
|
||
|
![]()
mogoče ti pa na morju ne paše brat?
![]() |
|
|
Značke |
2009, buda, budizem, dobrodelni, koncert, ljubljana, priporočam, prireditve, razstava, relic, relikvij, relikvije, tibet, tour, vabila, vabilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 03.12.2017 00:04 |
Povabila na predavanja, prireditve, ... | Kškranj | Izobraževanje in šola | 21 | 03.04.2012 00:05 |
Ekologija | Matej62 | Znanost in okolje | 3 | 17.12.2007 09:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:31.