|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Drugače imam pa trenutno obdobje branja poezije, ni to neko kontinuirano navdušenje nad njo; tu vendarle prevladuje beletristika... ![]() Kar se pa hrvaščine tiče, z njo nimam težav - sem v konstantnem stiku z njo... Bom pogledala za Oblučarja. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Še priporočila za poletno branje četrtič, žal le trije slovenski avtorji.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vesna Milek - Če
za tiste, ki jim je bila Kalipso všeč (pa ne zarad seksa, ker ga je tule precej manj) |
|
|
|
||
|
![]()
Ni ravno bukva je pa stvar kulturoloskega znacaja
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo vsem zbranim...
Tudi sama se pridružujem mnenju, da je treba na dopustu prebrat kakšno dobro knjigo. Vsekakor imam rada tudi zahtevnejšo literaturo.. ampak na počitnicah pa rada preberem kaj sproščujočega in lahkotnega, da se tudi moji možgančki malo spočijejo ![]() ![]() Lep pozdrav ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Saul Bellow - Herzog
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
2009, buda, budizem, dobrodelni, koncert, ljubljana, priporočam, prireditve, razstava, relic, relikvij, relikvije, tibet, tour, vabila, vabilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 03.12.2017 00:04 |
Povabila na predavanja, prireditve, ... | Kškranj | Izobraževanje in šola | 21 | 03.04.2012 00:05 |
Ekologija | Matej62 | Znanost in okolje | 3 | 17.12.2007 09:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:52.