|
||
|
![]()
Ne vem, če je bilo o tem že kaj debate.Zanima me koliko vrst adsl central imajo siolovci oziroma telekomovci v uporabi.Kak moderator ali strolz bi lahko povedal te tipe.
To me pa zanima iz čisto preprostega razloga, ker me zanima zakaj meni vsak večer crkne ADSL in se šele naslednju jutro postavi nazaj.Predvidevam, da je vzrok težav centrala ali pa kombinacija modema in centrale. Ta podatek bi zanimal tudi druge uporabnike siol storitev. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Aha!
![]() Še dve uri do točke nič. ![]() Potem pa bomo videl kak bo. P.S. Dobil sem podatek, da sem priključen na DSLAM XPRESSLINK. Dobra ali slaba izbira? |
|
|
|
||
|
![]()
Dela!!!!!!
![]() ![]() Hmm, sedaj pa še poročilo zakaj dela in zakaj tega niso mogli že od 1.sep. ugotoviti. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zigi69 ker ti je pomoje storz nadgradil modem.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tukaj so vse informacije ![]() http://www.angelfire.com/my/adsl/ads.../dslampod.html |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Bolj ga imam na sumu, da so me prestavili na kak drugi port te dslam škatlice.baje ima ta škatla 14 kartic na vsako pa lahko priključijo po 16uporabnikov.Na drugem koncu gre pa ven ena huda povezava od recimo 200G. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Zakaj niso tega prej odkril pa ne vem, jaz sem takoj vidu ko sem pogledal. lp, storz |
||
|
![]() |
Značke |
central, dslam, katere, obstajajo, vrste |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:45.