|
||
|
![]()
radio še kar ne dela.... me zanima glede na to da moram to prosit da se uredi... kolk casa boste vi mene da plačam račun.... če vi nimate nekoga da to zrihta...... jst nimam sredstev da plačam nekaj ker ne dela
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
še kar ne dela..........................
|
|
|
|
||
|
![]()
SloCop te lahko samo nekaj vprašam, kaj vidiš ti na tem radiu Kranj? Ali je to samo zgolj princip.
|
|
|
|
||
|
![]()
Itak da gre za princip. Jaz tudi 1x letno uporabim www.jadrolinija.hr in če takrat ne dela jecel hudič:D . Seveda še vedno ne dela.
|
|
|
|
||
|
![]()
čakamo na neko opremo, ki smo jo naročili. Če Vas to toliko moti, lahko tudi izklopimo radijske postaje do takrat.
lp, storz |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ne sumi samo radio kranj... sem ze napisal |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
ubistvu je vseeno ce jih izklopite ali ne ker itak ne delajo, mogoče bi blo boljš da izklopite.... ker to kr je zdej je enako nič in je slabše kot ce sploh ni nic sploh pa nekdo je napisal da mu nic ne sumi... bulšit....... ![]() pa zdej mam končno neki časa da lahko mal gledam tv... in ena postaja se dere k nora... spet druga se nič ne sliš.. a je to res tak problem nastavt da so vse na isti glasnosti? |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Se pa strinjam, da bi glasnost TV postaj lahko poenotili, ene se derejo, druge moraš dat do konca na glas da se sploh kaj sliši. |
||
|
|
||
|
![]()
Jst bi moderatorske pravice prosim...
|
|
|
|
||
|
![]()
če misliš da boš pol moje poste birsal.... si jih sam piši in briši
![]() radijo pa še kr šumi.... ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
kranj, radio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:58.