|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mi lahko kdo priporoča kakšnega dobrega zobozdravnika iz Maribora? Hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
dr. Vladimir Danev
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
Zanima me ali je možno, zamenjati zobozdravnika in sicer ker preživim veliko časa v ljubljani ne bi več obiskoval svojega zobarja (v npr celju) ampak enega v ljubljani? kaj moram naredit? in katerega priporočate?? grazias:D aja a kdo ve koliko stane zamenjava tiste črne plombe v belo??ker brezplačna ni?..baje jih je več vrst?? hvala |
|
|
|
||
|
![]()
matija grof v centru na metelkovi
|
|
|
|
||
|
![]()
ah dejte no ljudje???
![]() sm mislu d se bo pa ja nekdo potrudu in mi kaj svetoval?! thanx hmelj, aja drgač pa ksn poseben razlog za tega zdravnika?(pa ne rect d je sosed ![]() aja a pa ima "koncesijo" k mislem d j mora met, d ne bi potem jaz plačeval?!sm tko d bi svojega zobarja zamenjal... hvalaa .... |
|
|
|
||
|
![]()
Mene je menjava plomb prišla približno 5-7 jurjev za vsako.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na tem linku poišči seznam izvajalcev zdravstvenih storitev - zobozdravnikov s koncesijo v ljubljanski območni enoti.
Mejava zalivke pri zobozdravniku s koncesijo stane nekje do 5000 sit, niso pa najbolj navdušeni nad menjavo, če ni potrebno. |
|
|
|
||
|
![]()
Zobarja s koncesijo dans že težko dobiš. Vsi so že prenasičeni s pacienti in če nimaš vez, vso srečo. Jest sem imela to srečo, da me je kolegica, ki dela kot sestra, uturila k svoji zobozdravnici. Bela plomba je pri njej 3k, sicer pa so cene brez koncesije tam malo pod 10k (se mi zdi).
|
|
|
|
||
|
![]()
ka si študent
pejt na aškerčevo kak zobarce delajo ne vem vem pa da nekatere ful hudo zgledajo.Vsaj neki ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
Značke |
dobrega, iščem, zobozdravnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Clio - menjava zobatega jermena in vodne črpalke | potapljac | Avtomobilizem | 24 | 23.06.2007 18:02 |
Menjava paketov | alessy | O storitvah | 11 | 29.09.2006 20:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:57.