|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prjau je čist obnorel za eno punco i se štekajo i vse i po parih pogovorih so poštekali da sta si mala mala bratranc pa sestrična i zdaj sta vsa obupana :P
In zdej neveta ![]() Pa bi prosu kaj menite glede tega pa kaj naj nardita :P Lep pozdrav ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
v čem je problem? saj ni nezakonito. :D
|
|
|
|
||
|
![]()
Ni nezakonito, zakonito pa tut ni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaksni pa so odnosi v druzini, da se bratranec in sestricna ne poznata?
|
|
|
|
||
|
![]()
njah- neki blizu si niso lih, glede na to, da sta sele zdj ugotovila, da sta si u sorodu.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
My point exactly.
Vidim 3 moznosti: 1. Familiji nista v najboljsih odnosih. Starsi ne bodo zadovoljni, pa ne (zgolj?) zato, ker gre za sorodstvo, ampak zato, ker so pac spiceni. 2. Modela zivita bolj dalec stran. Ne zdi se mi prevec verjetno. 3. Odpiralec te teme naklada. |
|
|
|
||
|
![]()
Sej je reku mala, mala bratranec in sestrična, najbrž v enem 10 kolenu, tk da bz
|
|
|
|
||
|
![]()
1. - 4. koleno sta :P (mala mala bratranc in sestrična) :P
2. - ne nakladam :D 3. - kako mislite da bodo reagirali doma :D to je zanimiveji del :D |
|
|
|
||
|
![]()
valjda da sta obupana.......saj je malo spukia ne
mislim da je spuki....sin mojega strica...brrrrrrrr ![]() vse je v glavi, mislim da je tale veza obsojena na propad |
|
|
|
||
|
![]()
V 4. kolenu? Dej ... to ja pa že tako malo v sorodstvu, da nima veze. V takem sorodstvu si je med sabo pa že kar veliko folka, sploh če so bile generacije nazaj familije z veliko otroki.
P.S.: v 4. kolenu razumem to da sta recimo mami teh dveh zaljubljencev sestrični. |
|
|
Značke |
glede, mnenje, zveze |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
vaše mnenje | ksenci | Izobraževanje in šola | 10 | 22.02.2007 07:44 |
Vprašanje glede nadgradnje hitrosti | Brain | O storitvah | 1 | 18.02.2007 12:43 |
Razkrit ves blef LDS in SD glede slovenske zunanje politike | BMX | Slovenija | 12 | 10.09.2006 09:38 |
Vaše mnenje o knjigi Da Vincijeva šifra | tommm1234 | Kultura in literarni kotiček | 20 | 01.03.2006 18:51 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:40.