|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Količinsko ne... glede na reprezentativnost pa...
Od sodobnih pesnikov/pisateljev ni skoraj nikogar izmed tistih, ki so res dobri. Topogledno je nekoliko boljši tale naslov, čeprav na videz zgleda malo kaotično... http://www.ijs.si/lit/leposl.html |
|
|
|
||
|
![]()
Ta legendarna knjiga je lani konec leta izšla v založbi Zamik.Ima kdo slučajno kakšen info, kje se jo da kupiti? Tenks.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da je knjiga od konca januarja v vseh knjigarnah. Drugače pa se lahko naroči tudi na www.zalozba-kms.si kjer se zraven dobi še majica z njegovim citatom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sticky!
![]() Dodal bi se iskanje po vsebini, citatih in slicnemu;stvari, ki nas nervirajo, saj vemo da smo stvar prebrali, le kje je to bilo nam ni jasno. na koncu je itak vedno bilo v filmu ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hoj!
Zdaj sem že od vsaj treh kolegov in ene kolegice slišal, da naj bi Borut Pahor prav kmalu izdal pesniško zbirko. Ve kdo kaj več o tem? Sam se ne bi čudil, človek ima res čudovit bogat besedni zaklad. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Mogoce kdo ve, na kateri strani je zbranih veliko slovenskih knjig(med drugim jih je nekaj predpisanih tudi za domača branja)? Gre za cele knjige(ne obnove) v pdf formatu. Vem, da obstaja, ker sem ze bil gor, ampak je tega ze kar nekaj casa in clovek pozabi na take zadeve...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ali mi lahko kdo svetuje, kje naročiti knjige v angleškem jeziku
![]() in sicer Mr. Bean in Town; Pirates of the Caribbean in Hampton haus hvala |
|
|
Značke |
iščem, knjigo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Iščem knjigo o planiranju projektov | d_streets | Izobraževanje in šola | 6 | 12.07.2007 13:43 |
Iščem ljubezensko knjigo ali krimič... | Ice_Queen | Kultura in literarni kotiček | 24 | 02.05.2006 16:27 |
Iščem zbirko (3) knjig iz II.sv.vojne | cudezni | Kultura in literarni kotiček | 13 | 26.11.2005 09:41 |
Iščem knjigo Zen budizem in psihoanaliza | mgolob | Kultura in literarni kotiček | 18 | 18.11.2005 19:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:33.