|
||
|
![]()
Zanima me a je kdo podpisal pogodbo na novo z telekomom in ce se je nadgradil na VDSL,a ta stvar sploh laufa.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zadeva cist lepo spila...
|
|
|
|
||
|
![]()
Kolk časa pa ste čakali zamenjavo modema in ostalo od dneva vloge na prehod na vdsl.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsi prehodi so ustavljeni do 15 aprila zarad zdruzitev baz obeh podjetij. V povprecju prehod traja okol 2 tedna. Je pa za pricakovat, da bo na začetku čakalna doba malo daljša.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem zelel to narediti danes preko moj.siol.net. Vnesem svoje uporabnisko ime in geslo, izberem da zelim novo pogodbo. Vpisem telefonsko stevilko in naslov in izberem (informativno) zeljene storitve, kliknem naprej, mi izpise kaj sem izbral. Se enkrat kliknem naprej in mi ponudi novo formo kjer so delno izpolnjeni podatki (davcna st., narocniska stevilka, ...) vendar so vsa ostala polja ki jih je obvezno potrebno izpolniti prazna (v drop down menujih ni vsebine). Ocitno baze se vedno niso postimane.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ja to je napaka v naši bazi,ki jo še popravljajo... |
||
|
|
||
|
![]()
Teh napak je kar precej. Ampak sem vesel, da se sploh to dogaja kar se po pripojitvi k Telekomu!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ne mi rečt da se je račun od Siola na roke dopisoval k računu od Telekoma? |
||
|
|
||
|
![]()
Hehe.... Za račune so druge baze kot pa naročniška baza, potem je tu še tehnična baza vseh tel priključkov itd itd. Stvar je precej kompleksna se bo pa poštimala ni dvoma....
|
|
|
![]() |
Značke |
prehod, telekom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
prehod oš v sš | nejcmedv | Izobraževanje in šola | 59 | 18.08.2007 23:41 |
Siol TV - PrvaLiga Telekom Slovenije - kje je? | jema | SiOL TV | 6 | 18.03.2007 11:10 |
če Telekom ne more zagotoviti... | kissli | O storitvah | 1 | 01.12.2006 12:51 |
Prehod iz TRIO ISDN na TRIO razvezan in nastavitve telefonov | Dravlje | O storitvah | 4 | 18.11.2006 17:55 |
Trio - naknadni prehod na razvezan dostop in prenos stevilke | janezpesec1 | O storitvah | 5 | 06.10.2006 09:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:39.