|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Siol TV imam 2 dni.
Danes sem opazil da je na ORF1 pri določenih serijah audio v angleškem jeziku. Tudi v programski shemi imajo nekateri programi napisane več jezikov. Kako se to izbira? |
|
|
|
||
|
![]()
S pritiskom na tipko OK programu lahko spreminjaš jezik. Seveda če program to podpira. Mislim da jih je okol 5 ali kakšen več.
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz imam ta isti problem,
vendar ok tipka ne deluje. poskusil sem z vsako tipko, pa nič ne pomaga. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vedno huje je.
Včeraj na ORF ob 20:15. CSI Miami - nemško, vse dela ok Desperate Housewives - brez tona Gray's Anatomy - angleško Bedno :/ |
|
|
|
||
|
![]()
ORF ima pri nekaterih serijah DVOKANALNI TON, kar pomeni, da lahko izbiraš med nem in ang jezikom; to je delovalo pri navadnih antenah, mora pa met TV to funkcijo preklapljanja med kanaloma. Čudno pa je to, da preko siolTV pri določenih serijah sploh ni tona oz. je samo ang!!!
To bo treba čimprej uredit, kajti tudi drugi programi bodo slej ko prej šli po isti poti... |
|
|
|
||
|
![]()
Na to je že opozorjeno pred pol leta. Kot je pri siolu standard ni nič urejeno. Da bi vsaj nemški zvok bil, če že ne dvokanalno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jah tole je že višek kar si privoščijo.
Take osnovne zadeve ne delujejo. Niti normalizirati ne znajo glasnosti. Treba bo štrajkat... ali pa vprašat na kak urad za varstvo potrošnikov, če to moramo na koncu meseca plačati v celoti. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() PS: ne rečt, pol da te nismo opozoril, da se ti bojo smejal ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
seveda je to tudi šlo, ko sem imel kabelsko, ali pa tudi navadno analogno anteno. zdaj pa je za to odgovoren siol, ampak na daljincu od sagema ni audio a ali b, oz. 1 ali 2. pa nič zato, naj vsaj nastavijo nemški jezik za privzetega (na sprejemniku seveda), potem bomo mi gledali brez težav. |
||
|
|
||
|
![]()
Mogoče do ve kako se spreminja zvok na SAGEMu? LP
|
|
|
![]() |
Značke |
audio, jezik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ima kdo audio posnetek Ruparja? | mrjerry | Slovenija | 1 | 13.10.2006 10:48 |
slovenščina enakopraven jezik | angel | Evropska unija | 30 | 22.11.2005 18:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:41.