|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ok... stvar je taka, da nimam interneta, ker v centrali ni prostih paric (ki je oddaljena 300m). Kako bi ugotovil koliko sem oddaljen od ostalih central? Mogoce je se kaksna centrala dovolj blizu, da bi lahko imel internet na njej...?
Hvala in LP ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ce se odda preverba za moznost interneta se preverijo vse alternative...
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa je mozno kje dobiti naslove vseh central in telefonskih omaric? Tako bom se najbolj preprican v tvojo/vaso trditev...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne, tega seznama se ne da dobit
Je pa tako kot je Rok napisal |
|
|
|
||
|
![]()
Povej kje si doma, pa ti mogoče lahko pomagamo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V Ljubljani sem doma, v Polju, bolj tocno v ulici Polje, cesta XVI
Pa upam, da boste res lahko pomagali... Ker biti brez interneta in studirati racunalnistvo gre tezko skupaj... |
|
|
|
||
|
![]()
V PDFju pise da naj bi bila centrala na Zadobrovski cesti 14. Po zemljevidu naj bi bila na tem naslovu tudi enota Poste tako da bo verjetno kar res.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kje pa je mozno dobiti ta PDF?
![]() Mislim da mora biti se kaksna centrala v blizini, ker je sosed po kablu oddaljen 300 m, jaz sem pa vec kot 500m... |
|
|
|
||
|
![]()
Zacuda celo na Telekomovi strani: http://www.telekom.si/uploads/pdf/fl_centrale.pdf
So pa zelo verjetno ti podatki ze delno zastareli. |
|
|
|
||
|
![]()
Nic ti ne pomaga ce je v sosednji centrali prostor, saj gre kable od vase his v eno centralo in tam te lahko priklopijo.
Mogoce pa je celo problem, ker v kablu do centrale ni prostih paric, potem je se slabse. Pred leti se je tako na telefon cakalo leta in leta. Upam, da je sedaj kaj boljse! |
|
|
![]() |
Značke |
central, doma, oddaljenost, vseh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
problem v zdravstvu, ki se tiče nas vseh! | alpina | Slovenija | 79 | 29.01.2007 18:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:41.