|
SiOL PlaC SiOL PlaC je najenostavnejši način za shranjevanje in izmenjavo glasbe, fotografij, videoposnetkov in ostalih datotek, ki jih kadarkoli lahko delite ali menjate s svojo družino, prijatelji in znanci. Svoje medijske datoteke lahko gledate in poslušate v spletnem brskalniku – kjerkoli in kadarkoli. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Nekaj napak imamo sicer že na listi in bodo popravljene takoj, ko bo to izvedljivo.
Verjamem, da smo kakšno tudi spregledali. Ta tema je namenjena napakam, ki jih boste opazili pri uporabi storitve. |
|
|
|
||
|
![]()
Siol plac disk se ne inštalira na 64-bitnem sistemu, plac sihro pa dela. Katere podatke pa je treba vpisat v sinhro za prijavo, ker mi ne rata na noben način.
|
|
|
|
||
|
![]()
Bom preveril glede 64-bitne verzije.
Po končani registraciji se pošlje e-mail s potrditvijo in geslom. Uporabniško ime je enako (elektronski naslov), geslo pa je drugo. Preveri sporočila na e-naslovu s katerim se prijavljaš v SiOL PlaC. |
|
|
|
||
|
![]()
Res bi blo fajn met 64 bitno verzijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni se ne uspe prijaviti s tistim geslom, ki sem ga dobil preko emaila. Napiše, da je napaka na strežniku. Ve kdo za kakšno rešitev?
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Kateri program ti javi to napako? PlaC Sinhro ali PlaC Disk?
Ne glede na to; poskusi s ponovnim zagonom računalnika in ponovnim vpisom v program. |
|
|
|
||
|
![]()
Meni javi Ni mogoče preveriti vaših podatkov za dostop do interneta. To pomeni, da se ob registraciji SiOL PlaC računa uporabniško ime (za dostop do interneta) ni povezalo z SiOL PlaC računom.. Prijava v moj SiOL uspe, ko pa kliknem na PlaC pa napise prej omenjeno napako. Ali se naj ponovno registriram ?
Dopolnilo: zdaj deluje. Morda sem bil prej prehiter in racuna v sistemu se ni bilo. |
|
|
|
||
|
![]()
Poskusi znova. Pred tem se odjavi iz Moj SiOL in izbriši piškotke ter ponovi postopek.
Če ne bi uspelo mi javi v katerem koraku ti izpiše to napako: - pred vpisom SiOL internet podatkov - po vpisu podatkov - po sprejemu splošnih pogojev in potrditve registracije |
|
|
|
||
|
![]()
Kako pa naj pridem do gesla, če imam pa spremenjen e-mail, v Moj Siol profilu je pa ostal star naslov.
![]() Lp, Sašo |
|
|
|
||
|
![]()
Pri Moj SiOLu je e-naslov hkrati uporabniško ime in ga ni mogoče spreminjati. Na ta e-naslov dobiš tudi geslo.
To pomeni, da si pozabil prijavne podatke za e-naslov, kamor ti je bilo poslano geslo? |
|
|
![]() |
Značke |
napake, plac, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL PlaC | Forenzik | SiOL PlaC | 21 | 26.07.2008 15:43 |
SiOL PlaC 1 GB - brezplačno za vse naročnike SiOL interneta. | admin | SiOL PlaC | 0 | 19.06.2008 11:22 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:48.