|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Dane sem dobil in priklopil nov TV komunikator Sagem, ker mi je prejšnji Sagen po dve letih "crknil". Ko sem ga priklopil sem najprej opazil, da nimam več stare TV sheme. Prav tako mi med preklapljanjem daljinec oz. povezava med daljincem in TV komunikatorjem zatika. Poskusil sem tudi s starim daljincem, s katerim so sedaj enake težave. Ko se imel star Sagem teh težav ni bilo. Ali se da to uredit, prav tako ali
![]() Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Ali ima kdo enake težave?
|
|
|
|
||
|
![]()
stare sheme se ne da vklopiti nazaj(ubistvu se ne bo!! -> razen če bodo spet kaki problemi z tv+(večji mislim))..
glede sagema -> si dobil isto verzijo nazaj torej siv pokrov ali črn pokrov?..probej sagema na kako drugo mesto prestaviti mogoče je bol nedovzeten za motnje kot prejšnji.... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
dobil sem črnega ne sivega. sivi mi je prej delal super, sedaj pa ne kaj je to. Baterije so čist nove...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
kakšen TV imaš? Plazmo ali LCD |
||
|
|
||
|
![]()
Plazmo , kaj ima tv s tem. Prejšnji je delal brez vseh problemov, do takrat ko je crknil. Ta pa že v štartu za***ava
|
|
|
|
||
|
![]()
Znana je težava s sevanjem. Mal prestavi oz. med TV in STB postavi kako oviro...
|
|
|
|
||
|
![]()
STB imam pod polico , stran od plazme
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
daljincem, komunikatorja, sagem, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z daljincem od Aminota | bejli | Tehnična pomoč | 9 | 28.10.2007 11:24 |
Programiranje daljinca od Sagem komunikatorja | warandpiss | SiOL TV | 3 | 09.08.2007 09:50 |
Dva Sagem komunikatorja | bassoon | SiOL TV | 4 | 29.06.2007 01:01 |
Sagem modem težave | firewire | Tehnična pomoč | 5 | 27.02.2007 19:09 |
Sagem modem in analogni telefon težave | dualband | Tehnična pomoč | 7 | 03.01.2007 12:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:05.