|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ali program HBO digital že deluje ,če na katerem kanalu ker ga ne najdem nikjer tudi pod moje vsebine ne v menuju .Hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
pojdi pod naročnine in tam ga najdeš!!!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zraven bi moral bit HBO Digital seveda če imaš naročen mega paket plus HBO
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
morš se najprej naročit pod videoteka->moje naročnine->hbo digital...potem se ti pojavi pod moje vsebine
|
|
|
|
||
|
![]()
En predlog, niti ne vem koliko za vas in koliko za HBO...
Morali bi tam ločit v Videoteki, da bi bile nanizanke posebej in filmi posebej. Pač druga rubrika. Precej nepregledno je, pa težko je iskat. |
|
|
|
||
|
![]()
samo nekej me zanima ... če ma še kdo tako napako kot jaz (sej ni nekej hudga, je pa useeno malo moteče).
Ko prekinem predvajanje nekega filma na HBO Digital (pač nimam časa za pogledat do konca), mi napiše da bo film shranjen pod menijem moje vsebine ... ko pa grem jaz v menu moje vsebine, napiše nimate videov... Zakaj tako??? Mogoče kdo ve'?? |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdrav!
Nekaj me zelo zelo zanima, pa si stvar ne morem sam razjasnit. Pogledal sem že par filmov iz HBO digital in morem rečt, da je slika res zelo zelo čista, zvok je dober, skratka vse je tako kot bi moralo bit. Tak na oko bi reko da je to skoraj že HD kvaliteta, oz zelo dobra DVD. Ko grem pa nazaj gledat TV programe, se pa mora gledat tiste "zmazke". Mi lahko kdo razjasni zakaj takšna razlika?. Ali ne bi mogli oddajat programe v taki kvaliteti kot tiste filme, če te normalno delujejo 5x boljše in lepše kot TV programi??. Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Meni se zdi, da so moje vsebine mapa, kamor se shranjujejo samo kupljene vsebine. Filme iz HBO imaš pa stalno dostopne, a ni tako?
|
|
|
![]() |
Značke |
digital, hbo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako do HBO Digital | kriko1 | SiOL TV | 21 | 11.06.2009 12:18 |
Problem s HBO Digital | XxSystemxX | SiOL TV | 3 | 07.06.2009 21:00 |
HBO digital | oskar1 | SiOL TV | 10 | 06.06.2009 23:51 |
Novosti | missClause | O storitvah | 44 | 09.09.2007 16:50 |
Sony handycam Digital 8 | bosper | Hi-Fi in elektronika | 1 | 11.08.2007 10:24 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:50.