|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Tut jest sem se spraševal, kaj je blo ali je šlo narobe, pa nisem zvedu, nikoli, enostavno je spelala in ni mi žal, da je spelala, pol sem šele videl, kaj sem mel neč.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Že od mojega prvega ljubezenskega razočaranja(jih je bilo kar nekaj),mi je jasno,
da je največja nesreča v partnerstvu to,da eden prej neha ljubiti oz.drugi dlje ljubi. Pozna kdo primer,da sta se dva istočasno nehala imeti rada?Koliko trpljenja bi bilo prihranjeno! In zdravilo za ranjeno dušo:nova frizura,druženje s prijatelji,razgibano nočno življenje,ukvarjanje s športom,... Strogo prepovedano:samota,pomilovanje in obsojanje samega sebe,idealiziranje ex-partnerja in vajinega odnosa,... Čimprejšnje okrevanje želim! ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Spartan: prav imaš, hvala
![]() Ylona: res je, če bi oba naenkrat nehala ljubiti, bi bilo veliko manj trpljenja... hvala za nasvet ![]() City: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No viš, da je življenje lahko čist fletno. Pa greš enkrat sama v Kolosej, kupiš colo in si ogledaš kakšen animiran film. Tak lušten, sproščen, ki te razneži in se počutiš kot bi bila pomlajena. Pol pa še na eno tortico, al pa kremšnitko skočiš in je dan več kot lepo zaključen. Brez unga deca, ki mu moraš vedno ustreči, da maš občutek, da te ma rad. Simpl je tanartabul.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
....verjetno se je že to zgodilo vsakemu , ne obupaj....
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Snežko hvala za skrb.... sem izvedela razlog...nisem pa ga vzela nazaj.
Torej moj odgovor je super sem, hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
Pridna punca.
![]() |
|
|
Značke |
dušo, iščem, ranjeno, zdravilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Primerjava zdravil THENORMIN vs NEBILET; zdravilo STESOLID | kuser | Zdravje | 8 | 23.07.2006 02:59 |
Iščem zbirko (3) knjig iz II.sv.vojne | cudezni | Kultura in literarni kotiček | 13 | 26.11.2005 09:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:23.