|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
# Nadgradnja TV komunikatorjaSpoštovani!
Obveščamo uporabnike SiOL TV, da smo pričeli z redno nadgradnjo TV komunikatorjev Sagem. Nadgradnja vsebuje nekaj popravkov na samem vmesniku in bo na vseh TV komunikatorjih Sagem izvedena do najkasneje 20. avgusta in sicer v času, ko bo komunikator neaktiven (v pripravljenosti). V primeru, da bo vaš TV komunikator ob prižigu neaktiven, vas prosimo, da počakate nekaj minut. V tem času se bo TV komunikator nadgradil.. Prosimo za razumevanje. |
|
|
|
||
|
![]()
In se je že komu nagradil? in kake so kej spremebe in izbolšave?
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni se je eden nadgradil v različico 1.11.50L drugi je še vedno 1.11.46L ampak jaz nisem našel nobene razlike.Problem z 2-3cm črnim robom na levi strani ekrana z priklopom HDMI je še vedno enak na določenih kanalih.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja ta rob je na določenih programih in je 100% napaka na strani siola..ker sem primerjal TV3 program v istem trenutku ko je bla nadeljevanka in ta črni rob sem dal na DVB-T in tam tega ni bilo tko da Siol ta napak je na vaši strani...
![]() Sam pri meni se še ni nagradil na novejšo različico.. |
|
|
|
||
|
![]()
Pa saj niso nič izboljšali tako da škoda denarja za programerje ki ti samo številko programske opreme spremenijo v bistvo pa je zadeva popolnoma enaka kot pri prejšnji različici.
|
|
|
|
||
|
![]()
itak so že dokazali da so nesposobni..bilo kaj izbolšat..
|
|
|
|
||
|
![]()
A ni bila nadgradnja na 1.11.50L že ob prejšnji, jaz ga imam že kar nekaj časa.
|
|
|
|
||
|
![]()
Edino pravilno, drugače bi razni vsevedneži, ki se na VSE spoznajo najbolje, začeli neverjetne kozlarije pisati vsepoprek.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Več ali manj povsod pri posodobitvah sem zvedel razliko med prejšnjo in posodobljeno verzijo, razen tule. Me pa niti ne moti preveč, tako ali tako potem vse lahko skritiziramo, saj ne vemo kaj so posodobili...
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
komunikatorja, nadgradnja, sagem, siol tv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
termična zaščita Sagem komunikatorja? | Apla | SiOL TV | 1 | 01.08.2009 22:56 |
Težave z daljincem tv komunikatorja Sagem | mravlja | SiOL TV | 23 | 09.02.2009 18:32 |
Nadgradnja Sagem STB | ursa | SiOL TV | 68 | 19.08.2008 09:18 |
SiOL TV- nadgradnja TV komunikatorja | Manual | SiOL TV | 98 | 27.03.2008 09:59 |
Dva Sagem komunikatorja | bassoon | SiOL TV | 4 | 29.06.2007 01:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:20.