|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Seveda najprej čestitke in zahvala SIOL-u za napovedani DVB-C...
programska shema mi je OK, vendar pa močno pogrešam SPORT TV 2. Ali je kakšna možnost, da se vključi tudi ta program? |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi dodal še OBN ,SciFi in AXN in
|
|
|
|
||
|
![]()
Zahvala Siolu tudi z moje strani.
![]() Tudi mene zanima zakaj ni kanala Šport TV2, vsi kabelski operaterji ga majo, ali postavlja kake pogoje ?? |
|
|
|
||
|
![]()
Trenutno nimamo še nobene informacije kdaj, bo ta kanal na voljo našim uporabnikom, vaše želje in predloge sem posredoval naprej ustreznem oddelku.
LP Jernej |
|
|
|
||
|
![]()
Nisem niti opazil, res bi lahko bil v shemi se SportTV2, čudno da ga ni.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi v obstoječi analogni shemi ga ni. Sicer pa se lahko pripravimo na podražitev, dodatni programi za sabo potegnejo višjo ceno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz predlagam še NG Wild in History.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vidim, da je kar nekaj športnih navdušencev, ki želimo imeti športni program ŠPORT TV2 na digitalni kabelski televiziji.
![]() Predlagam, da v tej temi podpremo dopolnitev programske sheme s tem programom. ZA SPORT TV2 |
|
|
|
||
|
![]()
Šport TV 2 in Eurosport 2!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
vprašanje moderatorju:
ali na Telekomu oz. Siolu razmišljate o več različnih paketih (na primer tako kot pri Telemachu), da bi naročniki lahko sami izbrali paket programov? ZA SPORT TV2 |
|
|
![]() |
Značke |
digitalni, dvbc, kabelski, katere, pogrešate, programe |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Katere programe pogrešate na Siol tv? | joze | SiOL TV | 6942 | 28.09.2020 07:15 |
Digitalni prenos na kabelski TV | DT232 | O storitvah | 29 | 30.07.2010 14:00 |
Katere programe NE BI pogrešali na SiolTV? | bejli | SiOL TV | 34 | 02.10.2009 08:41 |
Katere programe pogrešate na kabelski TV | -JM- | SiOL TV | 6 | 03.03.2009 10:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:50.