|
||
|
![]()
Ravnokar sem postal svoboden glede vezav na SIOL v zvezi s tistimi prenosniki Dell in me zanima, ali naj ostanem pri SIOL ali zamenjam ponudnika internetnih storitev.
Stanujem v Ljubljani, optične kable imam napeljane po kanalčku do dnevne sobe tako od SIOL-a kot od T-2. |
|
|
|
||
|
![]()
mare2 to boš pa že menda sam ugotovil pri kateremu ponudniku boš,ali boš ostal na siolu ali boš šel drugam.
|
|
|
|
||
|
![]()
krepki, a ti si pri SIOL-u?
Se mi je kar zdelo. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Če bi bolje spremljal forum bi vedel,da sem na siolu,vedel bi pa tudi,da sem odjavil IPTV in telefonijo in obdržal samo internet 20/20.
In da sem televizijo vzel pri kabelskem operaterju Turnšek. In tudi to da nisem čakal da mi poteče vezava impak sem zadevo odjavil prej. Zakaj to pišem? Zato ker sam za sebe najboljše vem z čim sem zadovoljen in kaj potrebujem in zato ne rabim na forumu nekoga spraševat ali naj grem na t-2 ali Telemach itd. |
|
|
|
||
|
![]()
Najboljše, da za nekaj mesecev naročiš še T-2 in imaš potem oboje.
Tako se boš najlažje odločil. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
vklopi T2 optiko veliko cenejša in več ponuja.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa mi na bakru? Katera TV je bolj stabilna: Siol ali Telemach?
|
|
|
|
||
|
![]()
Apsolutno telemach
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko poveš svoje mnenje ni pa lepo, da zavajaš, saj ne moreš vedeti situacijo pri njem. Na netu pa tudi lahko hitro najdeš nezadovoljne stranke Telemacha.
Sam sem naročnik SIOL-a na bakru že skoraj 10 let, pa nikoli nisem imel takšnih težav, katere ne bi v obojestransko zadovoljstvo rešili v zelo kratkem času. Sem pa bil tudi 10 mesecev naročnik CATV, katero pa sem, po večkratnih dnevnih in zadnjem tedenskem mrku sedaj odpovedal in raje potegnil po stanovanju še en UTP kabel nabavil še en komunikator. |
|
|
![]() |
Značke |
siol, telemach |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:09.