|
||
|
![]()
Pozdravljam to storitev
![]() okrog 160 mb (LQ) do nekaj čez 300mb (HQ) na uro...meni porabi na LQ okrog 280 mb na uro...zakaj je temu tako...? Drgač pa super...sem si lahko v službi pogledal že prenos dirke F1 in ligo prvakov... ![]() Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Še premalo je
|
|
|
|
||
|
![]()
Slabo si računal.
LQ - 80kB/s x 3600 s = 288000kB /1024 = 281,25MB HQ - LQ x 1.8 = 505+MB In še vsaj 2x premalo, se strinjam ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
evo da se ne bo kdo matral in iskal kolk porabi
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Količina prenesenih podatkov je okvirna. Kolikšna je, vam je pa že Rusy odgovoril.
LP Boštjan |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Glavno da je vseh 10 risank, sport in muzik gori.... |
||
|
|
||
|
![]()
Hja, no...pa saj nočem biti tečen...
![]() Bi razumel, 10, 20, ajde 30 mb razlike...Tako pa sem se zanašal na ta okvir, pol mi pa na LQ pokuri 1x več, okrog 300 mb. Potem prosim, da popravite tabelo, saj je razlika za debelih 100 %! Storitve sem namreč sam zelo vesel in tudi dela mi dokaj solidno...Edin razlika za 100 % me je pa kr zmotila, no...Saj zakupljenih 1GB hitr pokurim na ta način, dodatni prenosi podatkov pa tudi niso zastonj, pač odvisno od ponudnika... A kdo ve, če je možna razlika če si pri Simobilu ali Mobitelu? Pa lep pozdrav ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kot sem že enkrat predlagal bi bilo korektno v aplikacijo za Android in iOS vgraditi števec.
Boljša rešitev bi seveda bila, da bi vsi operaterji omogočali direkten enostaven pogled prenešene količine podatkov. |
|
|
|
||
|
![]()
sej mobitel ima neki podobnega v sim storitvah imaš opcijo za zakupljene min/sms/podatke in dobiš sms kolk si kej pokuril.
Bi bilo pa res fajn, če bi bil ta števec že v aplikaciji sami. |
|
|
![]() |
Značke |
siol, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:00.