|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam težavo s prijavo na spletni strani Siol.net
Namreč, ko kliknem na Prijava, mi izpiše: Oprostite med obdelavo zahteve je prišlo do napake. In se sploh ne morem prijaviti v portal. V kolikor pa kliknem na Orodje/Varnost/Brskanje InPrivate, ter odprem v novem zavihku, Siolovo stran, se lahko prijavim brez problema. Nikjer pa ne vidim možnosti izklopiti Brskanje InPrivate. Kaj lahko naredim v IE9, da mi bo delovalo vse normalno, kot pred tremi dnevi. Želel sem obnoviti sistem, pa imam obnovitveno točko narejeno na januar2011. Dokler ne rešim tega, ne grem delati obnovitvene točke. Zdaj nisem prepričan, a sem sam kaj rofkal po Varnosti, ali mi to ne dela od zadnje nadgradnje Winsew (sreda 14.3.), update s sedmimi popravki, po katerih sem opazil napako v prijavi. S prijavo v forum, nimam nobene težave. |
|
|
|
||
|
![]()
za začetek ccleaner,pa pobriši internetno zgodovino,če še nisi
http://www.piriform.com/ccleaner/download varnost (če je to vzrok) enostavno prestavi na privzeto raven,potrdi in restartaj ie osebno ne opažam kakšnih sprememb v delovanju ie9 po zadnjih posodobitvah mogoče se je pri posodobitvah kaj zataknilo,pa ročno preveri,katere posodobitve so nameščene in katere slučajno ne ie9 lahko tudi ponastaviš na začetne nastavitve (orodja/internetne možnosti/dodatno pa lop po gumbu ponastavi) |
|
|
|
||
|
![]()
Nobena druga zadeva ni pomagala, kot zagon cclener-ja in zadeva čudežno deluje.
Ja, pa obnovitveno točko sem naredil, za vsak slučaj. Hvala lepa za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
No jaz imam popolnoma enake težave, le da s Fire Foxom... lahko se prijavim na blogos, forum itd.. ne morem pa se na prvi strani prijaviti ali napisati kak komentar.. začelo pa je jeziti pred tremi dnevi...
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa si že rešil problem?
|
|
|
Značke |
ie9, portal, prijavo, siolov, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave SiOL TV po dveh letih brezhibnega delovanja | bbenci2 | SiOL TV | 18 | 13.12.2010 20:32 |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:27.