|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Danes sem dobil na mail reklamo za tole.
Kaj naj bi bilo to za eno čudo? Zamenjava, nadomestilo za stari vmesnik? Se je že našel kak poskusni zajček, da bi preizkusil zadevo? Zveni fajn v teoriji, trije televizorji brezžično. |
|
|
|
||
|
![]()
Gre le za brezžični prenos podatkov med modemom in komunikatorji. Komunikatorje (STB-je) še vedno rabiš...
|
|
|
|
||
|
![]()
Hm, ne razumem dobro. Zdaj imam enega Sagema.
Če hočem gledati tri televizije, potrebujem še dva Sagema in enega Ruckus Wireless MediaFlex-a? In dobro povezavo verjetno? Sem pa kar daleč od centrale, 1,5 km. Aminote bodo ukinili? Vem, da se je nekaj pisalo o tem, ampak ne spremljam redno foruma, pa ne vem, kakšna je situacija. |
|
|
|
||
|
![]()
za 3 tv-je potrebujete 3 Sageme. ruckus wifi media flex : en del te naprave priklopite na modem(oddajnik) drugi del pa na sagem(sprejemnik) in tako vam ni potrebno vleči kablov po hiši/stanovanju.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
recimo da imate sedaj sagema priklopljenega na 3. port. tja sedaj priklopite rukusa...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
MediaFlex 2825 in brezžični multimedijski adapter MediaFlex 2111 ali za novejši paket, brezžični dostopni točki MediaFlex 7811 ter adapter MediaFlex 7111. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če mi sedaj dobro deluje en SIOL TV, to pomeni da bodo trije enako dobro delali? Ali je možno, da ne bo dovolj dobro? Ker nakup še dveh sagemov plus enega rukusa je kar velika investicija. Kaj če se zgodi, da ne bo delovalo? Vrnete denar? |
||
|
|
||
|
![]()
če si kupite rukusa še ne pomeni da imate lahko doma 3 televizije preko siola.
število sioltv-jev je odvisna od kvaliteta in prepustnosti linije, ki pride do vas od centrale. na sploh pa so 3 sioltv na voljo samo na optiki in nekaterih vdsl-jih katerim linija to dopušča. |
|
|
|
||
|
![]()
Od kdaj je možno imet 3 TV-je? Meni je bilo rečeno, da lahko imam samo dva.
|
|
|
![]() |
Značke |
brezžični, mediaflex, ruckus, siol, wireless |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ruckus Wireless MediaFlex | vid | SiOL TV | 14 | 07.07.2009 19:36 |
IP TV z Ruckus Wireless MediaFlex | J_O | SiOL TV | 22 | 19.02.2009 13:43 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Težave z Ruckus Wireless povezavo | Dravlje | Tehnična pomoč | 4 | 27.03.2007 08:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:12.