|
||
|
![]()
Zanima me ali nova akcija Top Trio (19,95 € za obdobje 1 leta z vezavo 24 mesecev) velja le za nove naročnike ali tudi obstoječe (npr. sprememba paketa iz Top Trio B v C), ker na spletu piše naslednje:
1Znižana mesečna naročnina – vsi paketi TopTrio 19,95 EUR velja 1 leto za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev. Po preteku enega leta se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 25. 8. do 15. 11. 2017 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov in popustom 12 x 10 EUR na izbrani paket TopTrio ali Modri ob vezavi z elektriko Telekoma Slovenije. Cene so v EUR z DDV. v prospektu, ki sem ga dobil po pošti pa, da akcija velja tudi za obstoječe naročnike. V najemu imam en Siol Box S - je to kakšna ovira za spremembo paketa ? Prosim za pojasnilo. |
|
|
|
||
|
![]()
Če to res piše v letaku je to zavajanje, ker za obstoječe naročnike Telekom take akcije sigurno ne bi dal ven...
|
|
|
|
||
|
![]()
Bil bi pa res skrajno zadnji čas ,da bi tudi nam dolgoletnim naročnikom ponudili en takšen bolj konkreten " bonbonček " in tole bi bilo kar primerno..
lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Včasih se splača privleči na dan povečevalno steklo ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ja moja delna napaka. Kot navaja - citira drobni tisk oskar1 zgoraj bi lahko temu dodal, da je zadeva v začetku drobnega tiska zavajujoča, a naslednji stavek pojasni zadevo, zato sem na začetku tudi napisal - moja delna napaka. Res pa je tudi kar je napisal Cveto, da smo stari naročniki v marsičem prikrajšani za različne akcije.
|
|
|
|
||
|
![]()
se potem načeloma splača obstoječim uporabnikom, ki imajo toprio b, vzeti toptrio c in eno leto polovično plačeveti...so večje hitrosti večja shema programov
|
|
|
|
||
|
![]()
akcija s ceno 19,95 € je samo za nove naročnike
http://www.telekom.si/zasebni-uporab...znajte-toptrio |
|
|
|
||
|
![]()
Se pravi, da trenutno ne pridobim nič, če se vežem za 24 mesecev.
Mogoče pa pogledam h konkurenci pa bo. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem tudi že skoraj odločen da grem od Telekoma, saj mi konkurenca za 48€ na mesec ponuja 2xTV s ful shemo, internet 100/20, 3x telefon s 1000 SMS+1000 Mb+1000 min. Samo da vidim kako vse skupaj izgleda pri sosedu, ki mu bodo v kratkem priklopili.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zgleda odlično,ker sem tudi sam pred enim mesecem,prešaltal k drugemu operaterju,ker telekom se je začel delat norca iz uporabnikov.
Ampak večina vas na tem forumu samo govori kako bo šla drugam,upa si pa redko kdo. |
|
|
![]() |
Značke |
akcija, top, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
prehod iz pstn+top trio na samo top trio (dva telefona) | [nobody] | O storitvah | 0 | 09.07.2014 10:37 |
Račun: Optika Trio in dodatek kabelska TV | AlienRex | O storitvah | 5 | 09.10.2013 17:14 |
"drobni tisk" Top Trio | AlienRex | O storitvah | 47 | 06.01.2013 18:46 |
Trio paket-uporabljal 5 mesecev, sedaj mi pa rečejo, da ga ne morm več | ssheikh1 | SiOL TV | 8 | 06.03.2009 20:19 |
Trio paket, ki to ni | seba | O storitvah | 1 | 31.10.2008 08:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:48.