|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo, kmalu (enkrat v sredini maja) mi potece trenutna domena, tako da bo treba spet uredit reverse dns. Kateri je ze pravi mail za to urejat?
Sem raje kupil par novih, ker sem za 0,99 usd dobil eno, če bi hotel podaljšati obstoječo pa bi moral dati 10 usd. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Če se ne motim je elektronski naslov 'dns@telekom.si'.
|
|
|
|
||
|
![]()
če se ne motim, je samo prva sprememba (dns reverse) brezplačna. Vse nadaljne ti zaračunajo in mislim, da več kot bi bilo podaljšanje domene.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pozdravljeni, če imate domeno pri nas nam pišite na info@telekom.si ali v ZS. LP, Petra |
||
|
|
||
|
![]()
ne domena je čisto posebej, a record je urejen in normalno resolva, komu zdj pišem da popravi reverse
pa kako je z ipv6 k itak dobiš cel /56 in če uporabljaš privacy extensione (kar jih) ne boš imel vedno enakega, a tuki je možno kaj uredit? kaj pa vem da bi cel blok resolvalo na isto domeno? pa do zdaj je še vsako leto bilo brezplačno, kako je s tem? |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, da mi napišete za katero domeno gre v ZS.
Lp Črt |
|
|
![]() |
Značke |
dns, kateri, mail, reverse, reverse dns, uredit |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol modemi - kateri je najhitrejši | povezava | Tehnična pomoč | 21 | 09.07.2013 14:34 |
Izklop SPAM filtra na mail streežniku | zpz | O storitvah | 3 | 18.10.2011 07:09 |
Mail strežnik ne prejema iz strani SiOL | xfirestorm | Tehnična pomoč | 1 | 03.02.2011 19:23 |
kateri avto vozite oz. (za mlajše) kateri avto vozijo vaši starši? | *carpe_diem* | Spemerski kotiček | 131 | 11.02.2009 09:51 |
Spam, napaka na mail serverju, ali kaj drugega? | zpz | Tehnična pomoč | 4 | 25.10.2006 11:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:31.