|
||
|
![]()
Pozdravljeni
že več mesecev vam prijavljam napako kockanja slike na TVju, a do sedaj še ni odpravljena.Kar naprej poslušam ene in iste odgovore, da bi se pa kakšen tehnik oglasil pri meni to pa ne. Sem na OŠO, TRITEL je pri meni že menjal modem in par stvari na centrali, jaz vse UTP kable po hiši in vse HDMI, ker ste trdili da je krivda v tem.Izkazalo se je da temu ni tako in zdaj čakam, da končno premaknete svoje nesposobne riti in že enkrat odpravite to kockanje po ekranu. BO ŠLO????? UI: rkrasna LP |
|
|
|
||
|
![]()
Za vaše uporabniško ime imamo odprto prijavo in jo rešujemo, kolikor lahko. Nočem, da bi mislili, da se gre tu za spenevedanje ali nesposobnost, ampak zelo veliko v vašem primeru ne moremo narediti. Niste na našem omrežju, ampak omrežju OŠO operaterja. Veliko, razen menjave opreme ne moremo narediti. Sicer smo vaš primer predali ekipi za kompleksne primere, čakamo povratno informacijo.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Samo to čakanje traja že od APRILA 2020.Več kot predolgo.Kolikor jaz vem storitve plačujem vam in vi ste tisti ki bi moral malo bolj pritisnit na TRITEL, če mislite da je krivda na njihovi strani.
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam in se vam glede tega opravičujem. Trenutno čakamo odgovor tehnikov, katerim smo vaš primer predali. Iskreno upam, da bomo težavo odpravili kar se da hitro.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Odvisno kaj smatrate pod HITRO.
Zame je hitro odpraviti v parih dneh ne pa v mesecih |
|
|
|
||
|
![]()
Še kar čakate????
Kakšen bo zdaj izgovor??? To sploh ni več smešno!!! |
|
|
|
||
|
![]()
Drugega, kot da čakamo odgovor tehnikov, katerim smo vaš primer predali, ne morem napisati.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Pa res ne razumete slovensko ali kaj??
Vse se že predolgo vleče. Tega čakanja imam jaz počasi vrh glave. |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj pa potem ne ukrepas? Reklamiraj racune, podaj pritozbo na AKOS ali na trzno inspekcijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem ukrepal danes, ko sem imel malo več časa.
|
|
|
![]() |
Značke |
dolgotrajno, kockanje, slike |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pogosto kockanje slike na TV | kgregor7 | Tehnična pomoč | 1 | 20.03.2017 22:02 |
Kockanje slike ob slabem vremenu. | damdam | SiOL TV | 5 | 06.06.2016 21:40 |
Kockanje slike | mi-tja | Tehnična pomoč | 2 | 22.12.2010 12:33 |
Kockanje slike | krki | SiOL TV | 8 | 06.11.2010 19:12 |
Za kockanje slike kriva-prenapetostna zaščita? | kikus20 | Tehnična pomoč | 3 | 11.04.2009 19:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:55.