|
Galerije slik fotografije, nasveti o fotografiranju, raznorazne galerije, slilkovna umetniška dela, karikature, risanke, animacije ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni, moja punca riše slike s svinčniki.
In zanima me za kakšno ceno bi bilo to spremenljivo prodajat. Je zelo kvalitetno narisano na A3 formatu (če koga zanima mu lahko slike pošljem). Nazadnje je narisala glavo od tigra in jo hoče met znanec pa me zanima za kolko bi mu jo lahko prodala? :) |
|
|
|
||
|
![]()
ja zastonj mu jo nej da, sej ni treba vsega računat
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hm, tudi mene zanima, kdo bi lahko določil ceno...Twarlock a si ti izvedenec?
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Trenutno se soočam s precejšnjim stresom, saj moram v relativno kratkem času prodati neko umetniško sliko (ja, je**** šolnina! ![]() Nikoli še nisem prisostovala pri prodaji/odkupu umetnin, zato se obračam na vas, da me bo sploh kdo jemal resno. Torej... sliko mora najprej nekdo oceniti. Naj se oglasim kar v kaki galeriji, povprašam za nasvet sodnega cenilca (kje ga najti? koliko cekinov bi bilo potrebno odšteti?), kaj tretjega? Cena je okvirno določena.. Kdo jo bo (najbolj ugodno zame :-) ) odkupil? Galerija? Antikvariat? Zasebnik? Oglasi na Bolhi npr. predvidevam, da ne pridejo v poštev, saj - kot sem že omenila- časa nimam na pretek. Z odkupovalcem sprejmeva sporazum. Bo delo odkupil takoj, bo denar nakazan na račun šele, ko bo galerija npr. dejansko prodala sliko? Itd. Za kakršnekoli informacije in nasvete se vam iz srce zahvaljujem in se hkrati opravičujem, če sprašujem neumnosti. Lep dan! Lara |
|
|
|
||
|
![]()
Iščem kak prg za fotoalbum. Rad bi objavil slike društvenih dejavnosti na spletu. Ker bi to za društvo delal brezplačno, rabim prg, katerega bi imel na svojem serverju doma.
Vem, da nudijo določene spletne strani že albume, vendar se bolj zanesem na svoj server. Album mora predstaviti vešje število manjših slikic, posamezne slike pa s kilkom nanjo povečamo. Odličen se mi zdi tale: http://www.yuhubanda.com/fotoalbum.html Lahko pa kaj podobnega. Hvala lepa za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
simpe viewer plugin za picasso je odlicen!
sicer pa lahko Web Album Generator tega uporabis.. najbolj simple |
|
|
|
||
|
![]()
Imam eno vprašanje za vas. Nikakor mi ne gre v glavo zakaj pri digitalni fotografiji pridejo razvite slike odrezane. Upam, da veste kaj mislim, pri navadni fotografiji se mi to ni dogajalo. Digitalno fotografijo uporabljam približno sedaj že 1 leto in ko sem prvič dobil slike na dom, se mi je zdelo zelo čudno, da so nekateri deli odrezani. Mogoče je to zaradi programske opreme, ki jo uporabljajo pri razvijanju slik?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, zelo verjetno ti razvijejo slike na dimenzijo klasičnih fotografij, ki ni enaka dimenziji digitalnih fotografij. Tako da pojdi nazaj in jim povej, da hočeš celotno fotografijo v pravih dimenzijah, ali pa poišči studio, ki brez težav natisne digitalne fotografije v njim lastnih dimenzijah.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali kaj poznate galerije in prodajo slik v Ljubljani. Mene zanima za neko Mojco iz Bežigrada, ki ima svojo prodajo slik in je sedaj v Ameriki, kjer tudi prodaja slike. Prodaja slike za neko Ameriško galerijo. Stara nekje nad 40 ali 50 let.
Res prosim, če kdo ve karkoli, ker je pomembno. LP |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!! Jaz pa iščem slike iz 11. Erazmovega viteškega turnirja, ki je bil 20.08.2006 v Predjami. Predvsem me zanima če imate kake slike od češke skupine Rekruti. Bi bla zlo vesela če bi kakšno našli.
Hvala in lep pozdrav. |
|
|
Značke |
fotografij, info, interneta, iščem, kratki, photos, preko, prodaja, spletna galerija, stock, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 03.12.2017 00:04 |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 09:57 |
kratki info o živalih | vilivolcini | Živalski svet | 95 | 30.11.2008 16:24 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:37.