|
||
|
![]()
No ker opažam, da je na tem forumu kar nekaj klik in povezav, bi se rad v svojem imenu izjasnil.
Če kot moderator komu editiram in brišem post, delam to v kontekstu pravil. Žaljivke in psovke ter posti, ki se ne navezujejo na temo, bodo brisani. Vedeti moramo, pa ne moraliziram preveč, da ta forum obiskujejo tudi mlajši obiskovalci. In njim dajat primer ''kulturnega'' obnašanja, ni ravno zgledno. Tako da, če se grupice z mano ne strinjate, lahko dobim spet rdeče zvezdice. Bo marsikomu zadovoljeno in zadoščeno. Men je ravno. Dokler pa smatram, da delam v interesu ugleda, izgleda in urejenosti teme na forumu, bom to tudi počel. Če je to narobe - prosim povejte. In po tem svojem postu ne bom več spraševal. _________________________________ Služabniki smo svojega uma in razuma! |
|
|
|
||
|
![]()
Boem, glede slikc...kje pa misliš da bodo na športu to nalimal:D
Aja, pa v postih res nisem videl kaj takega, da bi bilo potrebno zbrisati, oz. editirati[} ![]() Sem pa videl, da kar sam nekaj dodajaš postom drugim...tega pa ne bomo počeli..če imaš kakšno mnenje se ga citira(quote) ![]() ne pa da potem zraven napišeš svoje mnenje z drugo barvo ![]() ![]() Nobody is perfect...& I`m not nobody |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa še quotal sem :D _________________________________ Služabniki smo svojega uma in razuma! |
||
|
|
|||
|
![]()
Dobro veš da sem meril na editiranje evilovih postov
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Nobody is perfect...& I`m not nobody |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
Poslušaj: takšnih debat mi zares ni treb brati in odgovarjati. Če meniš da je prav, ponovi vajo. Sam veš kaj. Pa odgovori, kaj je narobe na 22 in 23 starni teme F1? _________________________________ Služabniki smo svojega uma in razuma! |
|||
|
|
||
|
![]()
a sm kj reku da je narobe al kaj[}
![]() Boem, saj si moderator..boš pa že znal pomislti kaj spada v tvojo temo in kaj ne ![]() Saj znaš presodi, ne...zgleda kot da ne ![]() ![]() Nobody is perfect...& I`m not nobody |
|
|
|
||
|
![]()
Poglej, sam že vem, kaj spada. Samo ne želim, da se nekdo pritožuje tebi in potem deliš tukaj levite.. tega pa ne. Zato tudi editirani posti.
Če je kdo zaradi tega užaljen, sorry. Vseeno pa želim, da je na temi F1 red. Saj znaš presodi, ne...zgleda kot da ne no ja..ta ima nekaj med vrsticami, mar ne? ![]() _________________________________ Služabniki smo svojega uma in razuma! |
|
|
|
||
|
![]()
iceman - prosim uredi si svoj post glede čelad in odstrani polemiko z evilom. HVALA!
![]() _________________________________ Služabniki smo svojega uma in razuma! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Nobody is perfect...& I`m not nobody |
||
|
|
||
|
![]()
trinajstka drži se teme
![]() ![]() |
|
|
Značke |
obvestila, pravila, pripombe |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:21.