|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
dej nastimajte nazaj, da se vidi celotno st strani, ne pa, da pise zadnja stran, ker tako, sploh ne vem, kje sem nazadnje ostal in koliko je novih strani, moram brezveze klikati, itd... prej je bilo bolj pregledno.
|
|
|
|
||
|
![]()
a se da kaj nardit, da bi bile aktivne teme (oz. zdaj Nove objave) sortirane po sklopih, ne pa po času zadnje objave?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
PRes naslvom imaš puščico in ko klikneš na to, te avtomatsko vrže na zadnji prebrani post ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
hvala, to bo v veliko pomoc
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
evotigana en problem in težava
preko nadzorne plošče / uredi možnosti imam v skupini '' Sporočila in obvestila'' izbrano možnost Brez obveščanja po elektronski pošti, kar pomeni brez ..... avtomatskega sporočila o novih sporočilih v temah, ki ste jih dodali oz. ste v njih objavili svoje sporočilo. ko odgovorim kjerkoli na karkoli se mi v tisti temi pod naslovom ''ocena'' pokaže ikona ''kljukice''. ko postavim utripača tja gor, se izpiše ''Naročeni ste na to temo'' in seveda mi forumski avtomat začne pošiljat e-pošto vedno, ko se kaj spremeni v tej temi. edina šansa da to preprečim je, da odprem temo, klik po naslovu''Orodja za temo'' in nato klik po ''Odjavi se s te teme'' in tista kljuka izgine. prosim za ustrezno ''obdelavo'' te očitne napake. seveda pa dopuščam možnost, da sem kaj naredil narobe oz. ste rešitev že objavili. vsak nasvet bo dobrodošel ![]() |
|
|
Značke |
ostalo, pripombe, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:14.