|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
desni klik na orodno vrstico in odstraniš kljukico
|
|
|
|
||
|
![]()
Jst mam BitDefender Internet Security 2008 pa dam skenirat in mi najde Trojana. Pol mi ga pa noče zbrisat, kao zato ker je v arhivu. Kaj nj zdj nrdim?
![]() Prosm za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tam imaš Btdefender antispam orodna vrstica in tam odstraniš kljukico, dej mal bol poglej!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če te trojanec ne moti, in je neopazen(se pravi da ne ovira delovanje računalnika) potem ga preprosto ignoriraj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Poskusi še z Bitdefenderjem Online Scanerjem.....
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne rabiš noben online scaner,saj ga imaš v bitdefenderju in tudi ni res da ima bitdefender težave pri odstranitvi,to ima vsak protivirusni progam,če je okužena datoteka v sistemu.Enostavno greš v varnostni način windowsa in ročno poskaniraš in odstraniš ali očistiš kar je okuženo.
Še nekaj,tu se gre za bitdefender is 2009 in ne 2008 ! P.S. Edino kar se splača online je live onecare od ms,čeprav ga nekateri kritizirajo ga jaz vsake toliko poženem in zrihta PC tako kot treba. Lp robida |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
2009, bitdefender, internet, security |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 14:46 |
Kaspersky Internet Security | luky | Računalništvo in internet | 10 | 06.06.2008 11:29 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 00:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:57.