|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Upam, da vam bom znala dopovedat kaj me zanima.
![]() Ko mi je pa reku pr.asica, sem mu pa spakirala kufre... Da me je pa pred prijatelji ponižal tega pa nisem več prenesla... Ko sem zagledala tisti sms je šlo pa čez... Ko je pa že ta desetič ta mesec kot krava nažlonkan prišel domov sem ga pa kr ven zaklenila.. Ko me je udaril, mi je pa prikipelo... Kje je vaša meja? OD ČESA JE ODVISNO KAKO DALEČ PUSTIŠ V RAZMERJU? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
do meje, ko se bolje počutim sama kot z njim
|
|
|
|
||
|
![]()
Najhujsa stvar, pri kateri bi se zacela penit, bi bila (prva!) klofuta.
Drugace pa ponizevanje - enkrat, dvakrat bi mogoce se spregledala, ampak tega pa ne prenasam. Pa da bi ga vsakih 5 min.sral z drugo. Za vec kot adijo se ne ukvajam vec z njim. |
|
|
|
||
|
![]()
1. ko me je nehal zanimati
2. ko sem dojela, da sva "zrasla vsak v svojo smer" 3. ko je mrtvo pijan obležal na betonu pred lokalom |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ti tale pijača nas pa spremlja na vsakem koraku. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
- poniževanje - pretirano pijančevanje, ponočevanje - varanje - pretepanje ali drugačno zlorabljanje mene ali otroka (enkrat je dovolj) - brezdelje oz. če bi bil tip brez službe in se ne bi potrudil najti drugo ter finančno visel na meni, nič pomagal itd. Me pa zanima ... to alinejo sem izpustila ... če bi svojega, recimo, dolgoletnega partnerja, s katerim imate družino, zapustili samo zaradi slabega seksa? (obv predpostavki, da ste taki moralisti, da skok čez plot za vas ne pride v poštev)? |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ali ni tako, da se v dobrem odnosu da vse pogovoriti, dogovoriti, izraziti mnenja, želje in hotenja? In to še preden partner postane dolgoleten?
|
|
|
Značke |
nočem, predno, pustimo, rečemopokaj, več |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:40.