|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Že dlje časa razmišljam, kako so se stvari spremenile okar živiva pod isto streho.
Se strinjate, da človeka resnično spoznaš, ko si začneš VSE deliti z njim. Ko nastopijo težave in odgovornost, prepiri...sprave...itd... ![]() Kaj pravte na skupno življenje? |
|
|
|
||
|
![]()
Zakon
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Prišla sem pa še, do enega sklepa, kar me zelo veseli.
ZALJUBLJAM IN LJUBIM TISTE MOŠKE, KI ME PRIPELJEJO DO NOVIH SPOZNANJ O LJUBEZNI IN O MENI SAMI.... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj ma to veze s skupnim zivljenjem?
![]() P.S.: A ti je poslal SMS, da te bo zvecer nategnil, pa si se malo raznezila? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Veliko. Lepo je, ko ugotoviš, da te oseba s katero živiš spodbuja (nehote) k osebni rasti in te ne omejuje. Tako se spoznavaš...spoznavaš pa tudi ljubezen. Razumeš kaj hočem povedat? Hmmm? Ne seksala sem preden sem prišla sem ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Tocno razumem, kaj hoces povedat
![]() ![]() O skupnem zivljenju pa mislim, da dokler nihce od stanovalcev (partner ali prijatelj) ni mutnjav, se da krasno shajati. |
|
|
|
||
|
![]()
men je zlo fino
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Gre se za to, da moj tip recimo je ful hotel, da bi se preselila k njemu, čeprav je tak samotar in jaz pravim, da on razen za sex ne potrebuje ženske.:D
Ampak navadil se je, da je zdaj ženska pri hiši (kasneje se je pridružil pes) in tip je postal pravi družinski moški, ker sem zelo presenečena. Pri njemu mi je všeč tudi to, da nikoli ne sika brezvez ko sika...in če si sposoben v teh trenutkih premislit in uvidet, da mogoče se gre za nekaj dobrega (zate) je to zelo uredu..te izpopolnjuje. |
|
|
|
||
|
![]()
po naslovu sodeč ta tema bl paše med "svet & folk "
kle se gremo zdravo in raznoliko spolno življenje in čisto ter popolno ljubezen ... ne glede na spol, barvo, politično prepričanje ali kakršne koli psihične in fizične obne pomankljivosti ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Raba prve osebe mnozine je nepravilna
![]() |
|
|
Značke |
skupno, življenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:29.