|
||
|
![]()
LP
Mene pa zanima, kdaj se lahko pričakujejo malo bolj realne cene interneta (za 5mb ali več, ker so cene dost previsoke, optike pa itak še nikjer ni skoraj) |
|
|
|
||
|
![]()
Pa saj niso tako visoke cene? Meni se je svak, ki je ob tej jesenski akciji vzel optiko z laptopom, ravno hvalil, kako je paket vreden vsakega centa. Da mu internet nepopisno šiba in da je tudi TV fajn.
|
|
|
|
||
|
![]()
Čaki, če bi mi tle mel optiko (pa se m iz škofje loke, kjer je, ampak samo tam kjer so bloki), bi imel 20/20 zdejle in nebi se čist nč pritoževal. Ker pa morš za 10mb linijo doplačat 12 a še celo 18€, pa mal jokam, ker za ta denar pa dobim tudi na t-2 in še kje. (Amis naprimer ponuja 10mb linijo ter TV, samo da ima linija dinamično 10mb (ko gledaš TV se hitrost interneta zmanjša) ampak vseeno, za 33€much better od siola.
|
|
|
![]() |
Značke |
internet, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
S prihodom Siol TV internet počasen | drakeSLO | Tehnična pomoč | 2 | 07.11.2008 22:29 |
Internet Siol nova gorica || plz read this | zjakke | O storitvah | 1 | 18.03.2008 06:29 |
SiOL internet + SiOL TV in VCR snemanje ? | ElQurc | SiOL TV | 21 | 05.02.2008 19:14 |
Siol TV in internet hkrati na prenosniku - nastavitve? | Kaya | SiOL TV | 5 | 02.12.2007 20:03 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:47.