|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lep pozdrav!
Ali mi lahko kdo pomaga! Prosim, če me lahko kdo vodi po programu microsoft publisher ( angleska varjanta ), namreč rad bi objavil svoj izdelek na medmrežju. Kompleten page sam izdelal v tem programu pa ne vem kako ga spraviti na siolov strežnik. Imam zakupljen prostor 50 Mb in svojo domeno, pa ne vem kam moram kaj vpisati, da bi zadevo prenesel in da bi delovala! Hvala za odgovor Mak1 ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Preko FTP protokola.
Hostname, sem že pozabil kako je, port je 21, username je tvoj username na siolu in geslo pravtako. Host je se mi zdi freeweb.siol.net če se ne motim. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Še nisem slišal, da bi kdo imel zakupljen prostor na brezplačni strani. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ja potem pa pač vnese host ali IP ki so mu ga dodelili...
In tale freeweb tudi ni free ker moreš mesečno plačat za dostop do spleta preko siola da lahko tja gor daješ datoteke. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da še enkrat vpišem moj problem.
Kam / kje vpišem podatke o mojem prostoru na Siol srverju pri programu Microsoft Publisher. Zanima me kje v samem programu? Ali morda potrebujem še kakšen program za objavo. Od siola pa imam vse podatke saj mi moja skromna stran že dela preko siol Spletnika, vendar se s tem programom ne da narediti nič pametnega saj je izredno omejen. Zakupljen pa imam prostor na SIRIUS.SIOL.NET strežniku. LP Mak1 |
|
|
|
||
|
![]()
Ma ta publisher je itak smešen in dvomim da ima FTP klient vgrajen, zato rabiš še en FTP client.
|
|
|
Značke |
microsoft, publisher, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol telefonija težave... | bo-bo | Tehnična pomoč | 6 | 02.02.2008 18:52 |
Težave s televizijo | lila5 | Tehnična pomoč | 10 | 05.09.2007 19:04 |
Težave s SiolTV | simon123 | SiOL TV | 13 | 10.09.2006 11:02 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:19.