|
|||
|
![]() Citat:
Aja to je ameriški način debate, zempljepis je za njih deveta vas.... |
||
|
|
||
|
![]()
Ja Libija s teroristom Gadafijem na celu. Se opravicujem Liberiji-typo. Sodba bo v torek. Mnenje celotne mainstream zananosti in medicine je, da je obtozba absurdna.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Nesrecniki so bili od volje ljudstva proti ogromni evidenci obsojeni na smrt. Ameriske aretacije teroristov v vojni niso primerljive, niti obsodbe niso niti pribllizno tako absurdne (navsezadnje smo v vojni), ceprav so seveda lahko krivicne.
V tem primeru pa gre za aktivno ignoriranje vse evidence (ce zeli kdo debao glede kvalitete, kar na prej, to je tema) za nedolznost. (Logicno je seveda breme dokaza na strani "sodisca", a celo kjub temu je nedolznost, v tem primeru, se vedno dokazljjiva.) Ja, vse me spominja na ignoriranje evidence o WMD Bushove administracije. Zato sem bil tudi proti napadu na Irak. Ampak, kar je nezaslisano je, da evropska Levica zdaj celo podpir Libijo na izvrsitvi te eksekucije - to je zlocin proti razumu. |
|
|
|
||
|
![]()
Bil si proti... Torej si zdaj za?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, jasno, zdaj sem za. Jaz sem bil proti, ko je bila vecina za in sem za, ko je vecina proti. (To ni primerno okolje za te teme, ampak naj bo: bil sem odlocno proti napadu na, za kar sem tedaj mislil, irelevantno drzavo. Danes je situacija drugacna in podpiram ali: a) dovolj sile za ustavitev nasilja, ali b) gremo ven in dajmo zgodovini naj presodi.))
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pred časom je prišla v Libijo celo delegacija britanske vlade ( obramba ) in je bilo jasno povedano da obstaja možnost prodaje orožja Libiji...kar je bilo za mene veliko presenečenje... Evropa je striktno proti smrtni kazni, razen nekaterih desničarjev ( v zadnjem času poljskih podvojenih bedakov na oblasti ), tako da večinska zahteva Libijcev po smrtni kazni, bolj spominja na podporo Američanov za smrtno kazen, čeprav je dokazano, da je na tak način na oni svet odšlo že mnogo nedolžnih... |
||
|
|
||
|
![]()
Tipicen nihilist si v svoji abstrakciji. Gre za trenuten problem ljudi, ki so po krivem obsojeni proti najbolj vpijoci evidenci za nedolznost. Emocije naroda so to, kar Gadafi uposteva v svoji racunici. In te emocije zelijo metek.
Albert Camus (eden najvecjih literatov proti smrtni kazni) je lepo izrazil etiko tvoje vrste: vse, prav vse, boste izkoristili za formalno veljavo vasih idej morale - celo odkrito anti-moralo. Ti, namesto, da bi se boril za pravice konkretnih ljudi/ljudstev, kazez na krivice drugih (in celo to ne ravno uspesno). |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Evropske vlade in EU so obsodile sodbo, nisem pa nikjer zasledil, oziroma sem verjetno spregledal odziv ameriške vlade...mogoče veš ti kaj več, ker si bližje tej vladi... Sem pa proti smrtni kazni, ne glede na to ali je na to kazen obsojen nedolžen človek ali pa kriv Husein in ne glede na to ali se izreče na Kitajskem, Libiji ali pa v ZDA... |
||
|
Značke |
fundamentalizem, ogroža, znanost |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:06.