|
||
|
![]()
Eh ne z tem sem zamesal. [S2C]: Packet queuing detected
|
|
|
|
||
|
![]()
Očitno se bom posul s pepelom.....
S povezavo PPPoE samo z enim PC-jem vse delalo 20/20 celo popoldne in večer. Najbolj čudno je, da če spremenim optični modem v PPP0E router, dela slabo z nihanjem hitrosti.... Stestiral bom še tretji ruter, ko najdem čas, pa še zanima me kaj bo jutri dopoldne, ko je bilo ponavadi najslabše.... Če je kriv moj router Linksys WRT54GL s Tomato-jem, se bom pač opravičil, vendar me boli da tudi originalna oprema od SIOL-a ne deluje kot je pričakovano..Zaenkrat lahko noč! P. |
|
|
|
||
|
![]()
Evo ...
Zjutraj preden sem šel v službo sem testiral s tretjim ruterjem .... vse OK 19/19... Zdajle ob 07:30 iz službe na remote ..... nekaj časa ok sedajle pa : ** Starting test 1 of 1 ** Connected to: ndt.arnes.si -- Using IPv4 address Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 6.22Mb/s ![]() running 10s inbound test (server-to-client [S2C]) . . . . . . 1.31Mb/s ![]() The slowest link in the end-to-end path is a 100 Mbps Full duplex Fast Ethernet subnet Information: Other network traffic is congesting the link [S2C]: Packet queuing detected Zastopil bi da router poslabša kvaliteto za 10- 20 % ...ampak tole? Čez 10 min ** Starting test 1 of 1 ** Connected to: ndt.arnes.si -- Using IPv4 address Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 15.84Mb/s running 10s inbound test (server-to-client [S2C]) . . . . . . 6.49Mb/s The slowest link in the end-to-end path is a 100 Mbps Full duplex Fast Ethernet subnet Information: Other network traffic is congesting the link [S2C]: Packet queuing detected Ko ne testiram mi du meter ne kaže nič razen par kbitov... torej trojancev ni .... tudi PC-je sem včeraj poskaniral... Trenutno je doma prižgan samo en PC. Pa še čez 10 min ** Starting test 1 of 1 ** Connected to: ndt.arnes.si -- Using IPv4 address Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 16.83Mb/s running 10s inbound test (server-to-client [S2C]) . . . . . . 2.33Mb/s ![]() The slowest link in the end-to-end path is a 100 Mbps Full duplex Fast Ethernet subnet Information: Other network traffic is congesting the link [S2C]: Packet queuing detected No pa še čez eno uro: click START to re-test ** Starting test 1 of 1 ** Connected to: ndt.arnes.si -- Using IPv4 address Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 13.66Mb/s running 10s inbound test (server-to-client [S2C]) . . . . . . 4.30Mb/s The slowest link in the end-to-end path is a 100 Mbps Full duplex Fast Ethernet subnet Information: Other network traffic is congesting the link [S2C]: Packet queuing detected P. |
|
|
|
||
|
![]()
Download danes ob 08:40
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja pri tebi je nekaj očitno narobe ker je meni v nekaj sekudah pršu prenos čez 2 mb/s evo še slika..
p.s: test je bil narejen ob 9.15 |
|
|
|
||
|
![]()
No saj jaz to trdim že skozi....
In če bi bilo pri meni na mreži kaj narobe bi bilo to cel čas.... tako je pa samo občasno! P. |
|
|
|
||
|
![]()
Ne, ti trdiš da je pri telekomu. Vsi ostali pa ti trdijo (in sedaj tudi jaz) da je pri tebi neka težava...
Sam si reku da ti z enim računalnikom preko ene pppoe seje normalno dela in to je zadosti...Kaj pa ti čaraš z nekimi routerji, in svojo lokalno mrežo v splošnem, pa bog si ga vedi. |
|
|
|
||
|
![]()
Andrei....
Tudi če skonfiguriram optični modem v router je isto....! P. |
|
|
|
||
|
![]()
Dej si ti nekje en laptop sposodi, ga priklopi na modem, naredi PPoE na laptopu in probaj, potem delaj še PPoE na modemu (router mode). Če je to OK, potem daj vmes svoj router, spet ponovi vajo, PPoE na laptopu in routerju in tako dalje. Edino tako boš videl, kje je ***a.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ojla....
Sem že vse to probal, imam svoj laptop, edino kar nisem probal je da ga dam na PPPoE in zjutraj oz. dopoldne ko se to pojavijo problemi "mučim" ... Drugače hvala za nasvet, zaradi tega sem sploh štartal tale post... Da kakšen pove svoje iskušnje in daleč od tega da bi kaj kritiziral... Najbolj enostavno je namreč kritizirat; ali ne Andrei...... sigurno si iskušen informatik.. Tak, ki moj LAN na daljavo oceni, da je sčaran! Lep dan! P. |
|
|
![]() |
Značke |
nestabilna, optika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kdaj bo optika? | sr@nje | Tehnična pomoč | 68 | 05.11.2011 21:01 |
Nestabilna povezava | Onix | Tehnična pomoč | 8 | 14.07.2008 17:29 |
Par vprasanj preden pride optika... (hisa, dva modema?) | Katsumi | O storitvah | 7 | 04.05.2008 21:52 |
Optika Je Tu... | maylo | O storitvah | 10 | 04.02.2008 07:18 |
Optika deluje sploh ?! | Steinmetz | Tehnična pomoč | 1 | 04.01.2008 08:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:46.