|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
imam dodaten Router, ki seveda ni v isti mreži kot Modem in Neo.
kaj naj z Neo Lite? nič.. |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo, a je kdo probal v domačem omrežju registrirat Neo Lite (to imam) potem pa odnest do kolega npr. ki ima druzga ponudnika. Dela v oranžnem omrežju?
|
|
|
|
||
|
![]()
Živjo sem probal sam. Aktiviral.doma ob Neo Boxu na Xiaomi Mi Box in odnesel do kolega, ki ima Telemach, dela brez problema.
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam 2 vprašanji:
- ČE ima kdo Mi Box S, kako prideš v meni oz na zavihek Izbrano. Ali grem ven z aplikacije ali pa gledam programe v živo (in levo tipko ogled nazaj na posameznem), na Izbrano ali na začetno stran kjer so meniji (IZbrano, dokumentarni itd... ne znam priti) -Kje v portalu MojTelekom ali kjerkoli vidim da bom zdaj plačeval dodatno ko sem aktiviral NEO Lite, nikjer me ni nič opozorilo, nikjer v moj telekom ni vidno da sem aktiviral |
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj naj bi bili v app NEO lite dostopni vsi programi, katere imamo naročene ???
|
|
|
|
|||
|
![]()
@vladob Rekel bi da takrat ko se ne bo več imenoval LITE. Verjetno ne bojo dostopni vsi nikoli, ker nimajo pravic iz strani ponudnikov tv programov za tak način oddajanja.
Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
androidtv, app, neo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:10.