|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Se strinjam, da zna biti moteče in sem predlog posredoval tudi ustreznim oddelkom, da se preveri pri distributerjih ali je to mogoče urediti.
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni je slika še kar gledljiva. Moti me pa zvok pri obeh Cinestar programih. Ne vem, če ste ostali to opazili, vendar, ko igralci prenehajo govoriti, se pojavi zvok okolice. Ko pa se igralci znova oglasijo, ta zvok izgine. Mene to moti in ju raje ne gledam.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Težave, ki jih omenjate smo preverili na našem centru, kjer tega problema nismo zaznali. Se vam težava še vedno pojavlja ? LP, Marcel |
||
|
![]() |
Značke |
action, cinestar, kvaliteta, porazna, slike |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL BOX tehnične težave | 080 Tehnična pomoč | SiOL TV | 2692 | 29.11.2020 07:29 |
Zakaj siol obljublja, da je mpeg4 kvaliteta slike identična mpeg2?-ne drži! | kikus20 | SiOL TV | 7 | 08.03.2009 21:35 |
Kabelska TV - kvaliteta slike varira | Recycler | Tehnična pomoč | 0 | 17.12.2008 10:17 |
SIOL TV - kvaliteta slike? | majstor | SiOL TV | 19 | 17.11.2008 22:45 |
Slaba kvaliteta slike - Kabelska TV | Recycler | Tehnična pomoč | 5 | 12.11.2008 10:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:51.